Undiano Mallenco takviyeli Espanyol:0 Barcelona:0

Gün içinde Espanyol-Barcelona maçı için “böyle derbi olur mu?” demiştim… Espanyol şampiyonluk yolunda(!) oynadığı hırslı futbolla beni çok şaşırttı. Madem potansiyelleri var bütün sezon böyle mücadele etselermiş de ligin dibinde takılacaklarına Avrupa Kupası filan zorlasalarmış.

Espanyol’un hakkını verdikten sonra maçın hakemi Undiano Mallenco’ya selamlarımızı sunalım. Espanyol hırslı dedik tamam ama bir o kadar da sertti. O sertliğe de müsaade eden bir hakem vardı sahada. Espanyol tekmelerle sindirdi ve sinirlendirdi Barca’yı. Mallenco ev sahibini kolladı da kolladı. Takdir haklarının dibine vurdu. Espanyol’a göstermediği kartları döndü Barcelona’ya gösterdi. Bu kadar sert oynayan Espanyol’a kırmızı çıkmadı tertemiz pozisyonda Alves’i 2. sarıdan oyundan attı. Barcelona son yarım saatte 10 kişi oynamasına rağmen oyuna ağırlığını koymaya çalıştı ama rakiple mücadeleden fazlası gerekiyordu bu akşam…

Senaryo güzel; La Liga’ya renk gelsin isteniyor. Zaten maçtan önce Espanyol’un kalecisi Kameni’nin geçen maç gördüğü kırmızı kart iptal edilmişti. Bir de Real Madrid’den Albiol’un sarı kart cezası kalktı. Yarın Valencia maçında sahada. Başkalarının sayesinde de olsa arada bir Madrid’liler de sevinsinler. İhtiyaçları var.

Espanyol tribünlerinden bir pankart; “Rakibiniz değil düşmanınız”

“Undiano Mallenco takviyeli Espanyol:0 Barcelona:0” için 4 yorum

  1. @ koko, ya ne yanlı adamsın kardeşim, fıstık gbi hakemdi azcık iteledi yani nolcak. espanyol her zmn bunu yapıo dün kötü bile oynadılar. de la pena varken ki zmnı hatrlamıomusun.. şampiyon olucaz, biz madridiz:)))) catalunia is not spain..

  2. murat ya sen geçen haftaki derbi sonrası nerelerdeydin:) pek sesin çıkmadı merakta kaldım!

  3. bzm maganda küçük maçların adamı, napalım bzm messimiz yok. dün vasat oynamasına rağmen adam felaket bişey ya.. snn haklılığına inanmaya başladım cidden. bu adamı izlediimz için çok şanslıız. ama şampiyon biziz:))

  4. ooo hakem kötü :)) federasyon istifa

    bunlara tekme dıyosan ,inter maçına hiç çıkmasın barca..

Yorumlar kapatıldı.