Real Madrid fena döndü

Dışarda olduğum için Barcelona’nın Almeria deplasmanında takılmasını izleyemedim. Guardiola tribüne gönderilmiş, Zlatan kırmızı görmüş ve Messi Barcelona’yı ipten alarak 2-2 beraberliği kurtarmış.

Almeria’dan haberi alan ve liderlik için Bernabeu’da Sevilla karşısına çıkan Real Madrid ise 0-2 geriye düştüğü maçı son dakika golüyle 3-2 kazandı. Xabi Alonso’nun kendi kalesine attığı ve Casillas’ın beklenmedik hatasıyla gelen goller Real’i şoke etti. Barcelona’nın puan kaybı Madrid’de stres mi yaptı derken goller arka arkaya gelmeye başladı. Ronaldo ve Sergio Ramos’un golleri beraberliği getirdi. Palop’un kurtardığı ve direkten dönen toplar sonrası tam galiba olmayacak, bu gece futbol tanrıları Barcelona’nın yanında derken 90+2’de Van der Vaart ortaya çıktı ve Bernabeu yıkıldı.

Maçın hakkı da hiç tartışmasız Real’indi. Sevilla iki farklı öne geçmesine rağmen top filan oynamadı. Şans yanlarında Palop formdaydı ama o da bir yere kadar.

25. haftayı averajla Real lider olarak kapatıyor ama El Clasico’ya pek bir şey kalmadı. Gereken hesap Bernabeu’da kesilecektir. Ayrıca yeri gelmişken şunu da belirteyim. Benim düşünceme göre Barcelona için bu sezonki hedef La Liga’da şampiyonluktan çok Bernabeu’da Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmaktır. Geçen sezon almışın zaten 6 kupa daha ne olsun…

“Real Madrid fena döndü” için 5 yorum

  1. Sene başında Barça taraftarı böyle konuşmuyordu. Baktı işler yavaş yavaş sarpa sarıyor, “zaten bu önemli değil, şu önemli değil, geçen sene 6 kupa vs…” Barça böyle oynamaya, Real de böyle oynamaya devam ederse, ne CL kalır ne de Lig kalır. Real bombalar Barcelona’yı. Ayrıca öyle bir durum olursa, geçen sene 6 kupa alıp bu sene 1 tane bile kupa kaldıramazsa, övünecek hiçbir şeyi kalmaz Barcelona’nın, tam tersine büyük başarısızlık ve düşüş olur. Sene sonu çıkıp ama biz geçen sene 6 kupa almıştık derseniz kimse sizi sallamaz. Avrupa Türkiye gibi işlemiyor ömür boyu bir büyük başarıyı kutlamaya devam etmezler.

  2. Walla Selocan seninle iddiaya girmeyi çok isterdim:) dün eğer Acosta oyuna girmiş olsaydı Sevilla ileri uçta yüklenen Real Madride çok zor anlar yaşatırdı.Tamamen Sevilla antrenörünün ürkekliğinden gitti maç,ama Higuain in direkten dönen toplarınıda unutmamak lazım tabi ki..Ben maç 2-2 iken ki durumdan bahsediyorum..

  3. @Selocan; Ben Barcelona’dan kendi adıma beklediğimi, beni neyin tatmin edeceğini söyledim. Başka Barca’lıları bilmem. Burada ilk defa dile getirdim ama sezon başından beri de böyle düşünüyorum. Bernabeu’ya geleyim Madrid’de Şampiyonlar şampiyonu olayım 6 kupa üstüne nokta olsun:)

    Haftaya Lyon’a dikkat aman deyim:) Perez başkan tur primini adam başı 250.000 euro yapmış stresli galiba biraz…

  4. @Koko ben genel konuştum zaten. Şöyle bir etrafıma bakınca çevre full Barçalı olmuş. He tabi bu adamların yüzde 70’i ilk El Clasico döneminde Real’e sempati duyarlardı. Lafım sana değil yani 🙂

    @Mutubet Football

    Ben takımıma güveniyorum 🙂

Yorumlar kapatıldı.