Neyi savunuyorsunuz hala?

– Canlı yayın görüntülerinde izlediğimiz kadarıyla atılan taş yan hakemin sırtına gelmesine rağmen, hakem kafasını tutarak, sanki kafasına gelmiş gibi göstererek kendini yere bırakıyor.

– Bursaspor kalecisi İvankov ve kaptanları Hüseyin Cimşir, taraftarımızı tahrik etmiştir. Sahaya atılan taş ve su şişelerinden de biz değil, emniyet sorumludur.

– Bursasporlu futbolcular zaten organize olmuşlardı. Maçı oynamamak için seyirciyi tahrik edip maçın tatil olmasını istiyorlardı.

VE SON NOKTA!

– İstiklal marşının ıslıklanmasını Bursaspor’a olan bir tepki olarak görüyoruz….

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer

Bu ülkede futbol konuşmadan önce halletmemiz gereken o kadar çok problem var ki… Ligin ilk yarısında Bursa’da yaşanan olaylar ve Diyarbakır’ın dışlanması tabii ki kabul edilemez ancak dün yaşananlar taraftarın taraftara verdiği karşılık değildi. Provakasyonun kralı vardı. Kimse bunun aksini iddia edemez. O taşları atmaya başlayan, attıran ve İstiklal marşımı ıslıklayanların ne taraftar olduğuna ne de kendini gerçekten Türk hissettiğine ben inanmıyorum.

Ben o bölgeye gidip gururla vatani görevimi yaptım. İzin günümde sokakta yürürken asker traşımdan ötürü ara ara bana nefretle bakan o gözleri çok iyi biliyorum…

“Neyi savunuyorsunuz hala?” için 7 yorum

  1. ilk yarıdaki fenerbahçe maçındaki olaylarda bursasporun mu suçu vardı diye sorarlar.benzer olaylar. organize yapılmış bir eylemdir bu. bursaspor bahane sadece.

  2. tmm önemli değil koko b.. kusura bakmayın..bu adamlar iyice sinirimi bozdu.. Ben Galatasaraylıyım maçta Diyarbakır’ın kazanmasını istiyordum, Bursasporla puan farkının açılması için..Ama böyle şampiyon olucaksak hiç olmayalım daha iyi, Bursaspor 3-0 hükmen galip sayılsa bile bi itirazım olmaz..çünkü bu adamlar bu ülkedeki hiçbirşeyi haketmiyorlar..

  3. @Anıl Ziga; Yorumlarınızı bilerek onaylamadım. Biraz fazla sert ve burayı okuyan bazı insanları rahatsız edebilecek kelimeler, terimler var…

  4. Resimde arkada duran panoda ‘Güneydoğunun Parisi’ yazıyor… Paris’e yapılabilecek en büyük hakaret değil mi bu?

Yorumlar kapatıldı.