İngiliz yıldızların arabaları

David Beckham; Aralarında Cadillac Escalade, Porsche 911 Cabriolet, Rolls-Royce Drophead Coupe, Range Rover Sport ve Jeep Wrangle’ın olduğu toplam 40 arabası var.

Jermain Defoe; Kendisinin şu an ehliyetine el konulmuş durumda ama garajında Range Rover Sport, Aston Martin V8 Vantage ve Aston Martin DB9 gibi aslanlar yatıyor.

Theo Walcott; 2 Audi’si ve 1 tane Aston Martin’i var. Arsenal kariyerine ilk başladığı günlerde Golf kullanıyormuş.

Wayne Rooney; Son 6 yıl içinde 19 araba değiştirmiş domuz Rooney. Aston Martin Vanquish, BMW M3, Mini GP, Ford Ka, Mercedes CLK, Lamborghini Gallardo Spyder, Cadillac Escalade ve Porsche 911…

Rio Ferdinand; 2 Aston Martin Vanquish, 1 Bentley Continental GT, 1 Bentley Arnage, 1 Ford F150 pick-up ve 1 Porsche Cayenne’i var. İşi biliyor da neden 2 tane Vanquish? Renkte mi kararsız kalmış?

Ashley Cole; En son paparazzilerden kaçarken hız sınırına yakalanıp ehliyeti kaptırmıştı. Siyah Aston Martin DBS V12’si garajda yatıyor. James Bond Ashley…

Frank Lampard; Audi Q7, Ferrari 612 Scaglietti, Mercedes G ve Aston Martin DB. İki jip, 2 spor. Mantıklı adam Lampard.

Joe Cole; Ferrari 612 Scaglietti, Range Rover Vogue ve Mercedes S320 CD. Mercedes’i sakat olduğu dönemde şöföre kullandırmak için aldı heralde…

Steven Gerrard; Kaptanın üzerinde 30.000 poundluk modifiyesi olan bir Range Rover Sport’u ve bir Bentley GT’si var.

John Terry; Aston Martin DBS V12, Range Rover Sport, BMW X5 ve Porsche 911 Turbo. Bridge’in hanımı hangisinde hamile bıraktı acaba?

Peter Crouch; 1 Range Rover Sport, 1 Bentley Continental. Abartmayalım 2 tane yeter demiş.

“İngiliz yıldızların arabaları” için 2 yorum

  1. Bu arada Beckham solda yol kenarında duran hatunu kesiyor.

    Bkz: Alakaya maydonoz

  2. terry’nin hatunu aston martin ve 911 de hamile bırakması zordur yer sıkıntısı yüzünden.x 5 ile range daha ağır basıo..
    ama aston la 911’i de boş geçmemiştir sapık.illa bi atraksiyona girmiştir :)))

Yorumlar kapatıldı.