Fener’in maçları 80 dakika olsa?

*foto için OB'ye teşekkürler.

Göz göre göre kaybedilen avantaj… Bu eksik ötesi kadroya rağmen ilk yarı oynayabildiğini gösterdin. Direğe vurdun, golünü attın, iki metreden uçan kafa ile kaleciyi geçemedin. Hem kendin ümitlendin, hem taraftarını ümitlendirdin.

İkinci yarıda ise yatmaya kalktın. Avrupa’nın en golcü, Kasım ayından beri oynadığı her maçta gol atmış takımına karşı yatmaya kalktın. Gol yiyeceğimiz o kadar belliydi ki… Ve örnek bir Türk takımı gibi 85. dakikada yine yeni yeniden bir yan top denyoluğunda hediyeyi verdin. Savaşıyorsun, mücadele ediyorsun ama helva yapmadan bu işler ne yazık ki olmuyor.

Maç sırasında Koko B ile “Bari 75. dakikadan önce yiyelim de sonra kurtarmaya zamanımız kalsın” diye aramızda konuştuk. Biz görüyoruz, Herr göremiyor. Zaten hiç ama hiç ümitli değildim; bu sonuca şaşıran da olduğunu sanmıyorum.

Hem haftasonu, hem bu akşam gösterdiği performans için Emre’nin önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum.

Son bir kaç haftadır Fenerbahçe’nin performansı da başlığın çıkış kaynağı. Hatta 60 dakika oynasın.

Son olarak: Turkcell Süper Lig!!!

“Fener’in maçları 80 dakika olsa?” için 6 yorum

  1. O değil de, keşke bilgisayar oyunlarındaki gibi, “injury – off” seçeneği olsa… Eminim şu an iki takımımız da son 16’daydı…

  2. “Ve örnek bir Türk takımı gibi 85. dakikada yine yeni yeniden bir yan top denyoluğunda hediyeyi verdin.”

    Budur herşeyin özeti. Ne zaman bunu yapmayız o zaman Avrupa takımı oluruz.

  3. Ben bu filmin senaryosunu daha önce görmüştüm fakat bu sefer senaryonun sonu farklı bitiyor..Filmin adı da Aziz’in sonu..

  4. Arkadaşlar herkes aynı telden çalıyo başlık ve konu içeriği güzel ama burda Volkan Demirel ne kadar iyi bir kaleci olsada son 8 maçta yaptıgı şeyi yaptı yine gerekli anda gerekli yerde olmadı. Topa çıkıyımmmm derken çıkmadı golü yedik. Tabiki Herr Daum’un burda olamsının sebebi alacagı şampiyonluk primi. Önce bir moruk sonra bir eski ayakkabı ile yola çıkyoruz. Yönetim yanlış tercihleri yüzünden Aziz başkanın Semihi oynatmaması yüzünden bu işler başımıza geliyor.

Yorumlar kapatıldı.