Europa son 16

Hamburg vs. Anderlecht Rubin Kazan vs. Wolfsburg Atlético Madrid vs. Sporting Lisbon Benfica vs. Marseille Panathinaikos vs. Standard Liège LOSC Lille vs. Liverpool Juventus vs. Fulham Valencia vs. Werder Bremen

İlk maçlar 11 Mart, rövanşları ise 18 Mart tarihlerinde. Sıkıntı yapmayın 26’sında da bizim derbi var. Yararız birbirimizin kafasını gözünü rahatlarız. Yemişim Avrupa’yı hala birbirimizin elenmesine seviniyoruz(!)

“Europa son 16” için 3 yorum

  1. Beni bilen bilir, öyle tribün çocuğu değilimdir, aşırı fanatik ve holigan hiç değilim. Adam gibi takımımı desteklerim, kimsenin takımına da, bana sataşmadıkları sürece, laf etmem. Sevmediğim takımlar var tabi, hatta nefret ettiğim. Ama bu durumu hayatımın önüne geçirip ona buna saldırmam. Fakat bu kadar ılıman olmama rağmen ben şu mantığa da karşıyım Koko. Neden Avrupa’da Fenerbahçe’nin başarılı olmasına sevineyim ? Bu takım Milli takım mı ? Benim en büyük rakibim. İnter CL’den elense Milan taraftarları sevinmeyecekler mi ? Chelsea maçı öncesi Leonardo “bugün hepimiz chelsealiyiz demedi mi? Barcelona Real Madrid elense sevinmeyecek mi ? Ya da Barça kazansa CL’yi heyt be İspanyol takımı kupayı kazandı deyip Real Madrid taraftarı sokaklara mı dökülecek ?

    Senin dediğini anlıyorum. Yersiz sataşmalar laf sokmalar falan saçma ve çocukça. Zaten bunları yapmam, ancak Galatasaray elenip Fenerbahçe turu geçseydi açıkçası sevinmezdim, Türk takımı tur atladı diye. Eminim Fenerbahçeliler de aynı şeyi düşünür. Her 2 takım da Milli Takım değil sonuçta, birbirinin en büyük rakipleri. Yurt dışında top koşturan takımlarımıza “o da bizim ülkenin takımı” demek mantığı 80’lerde kaldı. Bunu normal karşılamak lazım. Ancak tabi ki Fenerbahçe elendi diye zil takıp oynamıyorum, fakat hiç de üzülmedim açıkçası.

    Bu yazıyı da hiç fanatik olmayan adam gibi takımını destekleyen biri olarak yazdım.

  2. Selocan bir kere düşüncene ve mantığına saygı duyuyorum baştan söyleyeyim. Ama bizim takımlarımız ne Milan ne Chelsea ne Barcelona ne de bir başka uluslararası başarı kazanmış kulüpler. Bir Galatasarayımızın Uefa ve Super kupası var bunun dışında her sene çeyrek finaller, yarı finaller, finaller oynayan kulüpler değiliz. Böyle olsak derim belki yeter artık bu sezon da yarı finale çıkmasınlar ya da finale çıktılar ama kazanamasınlar. Biz de devamlı birbirini aşağıya çekme durumu var. Nasıl olsa onlarda yapamıyor biz de yapamıyoruz iyi böyle. Birileri çıtayı yükseltmeli diye düşünüyorum. Diğerleri de takip etmeli ve yapılan bu kadar yatırıma yazık olmamalı. Hep birbirimizin canını sıkacağımıza biraz da yabancıların canını sıkalım istiyorum.

    Bir de Fener turu geçsin Galatasaray’lılar da sevinsin ya da Galatasaray turu geçsin Fener’liler de sevinsin demiyorum ama Atletico gol atınca Kadıköy yıkılıyor millet seviniyor 90 dakika sonra aynı şey kendi başlarına geliniyor. Fener dün elendi üzülmedim ama keşke geçselerdi Liverpool’la dişe diş mücadele edip Avrupa’da sesimizi biraz daha duyursaydı. Biz de önümüzdeki sene daha iyisini yapmak için uğraşsaydık…

Yorumlar kapatıldı.