Lincoln paşa Palmeiras’ta

Şeytan tüyü vardı bu adamda. Hiç birşey yapmazken, herkes eleştirirken, disiplinsizlik damgasıyla kafasına kafasına vurulurken bile oynasın adam olsun istedim ama bir yerden sonra bana da illallah getirdi. Asist kralı olarak bitirdiği sezonun ardından 20 bavulla gittiği ülkesinden beklenildiği üzere dönmedi. Bir ara Almanya semalarında göründü, kankası Dede’nin yanına transfer olacak sandık o da tutmadı. Ancak aylar sonra Lincoln paşanın tatilini bitirme kararı aldığını duyduk.

Palmeiras resmi internet sitesinden Lincoln’ün Galatasaray ile olan anlaşmasını fesh ettiği ve Palmeiras ile 2 senelik anlaşma imzaladığı açıklanmış. Lincoln önümüzdeki hafta Sao Paulo’ya gidecek ve basına tanıtılacakmış.

Çok güvenmeyin beklenenden rötarlı gelebilir…

“Lincoln paşa Palmeiras’ta” için 6 yorum

  1. umutlanmasınlar ancak 2-3 hafta sonra gelir..hatta geldiğinde sakatım der 3 hafta oynamaz..hastayım der deplasmanlara gitmez..palmerias’ın bir maçında şov yapar 3 asist-3 gol atar 89. dakikada kırmızı kart görür 3 maçta ordan ceza alır :D:D

  2. @ koko, ee süpermiş. bu adamdan böle bi para gelmesi ve hala %50 si bizde olması bnce ii bi durum. bide şu seyrantepe ne durumda onuda sölesen bugunüm baayyya bi keyifli başlamış olcak be koko:)))

  3. @murat akyol; Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincoln ve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

  4. peki kombineleri neye göre nsl alıcaz. orası da ayrı bi muaamma yarm sezonluk iki tanemi alcaz?? çok bilinmeyenli bi denklem gibi.. bnde sana katılıorum çnkü stad tesliminden sonra stad içi organizasyonunu bi amerikalı şirket almış deniyordu kongrede ve onlar da 3 ay süre istemişler btn işler için..

Yorumlar kapatıldı.