Giovani Dos Santos Galatasaray’da

Kaç gündür ha geldi ha gelecek denilen Rijkaard’ın Barcelona’dan eski öğrencisi Meksikalı Giovani Dos Santos, Galatasaray’a sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer olduğunu kendi ağzıyla Meksika’da yayın yapan ESPN radyoya açıkladı. İhtiyacımız olan ileri uç için doğru bir isim gibi gözükmese de Rijkaard’ın onu nasıl kullanacağını zaman gösterecek.

Bundan yaklaşık 10 ay önce “Kayıp çocuk” başlığı altında Dos Santos’u kaleme almışız. Şimdiki halinin o zamandan pek farkı yok. Ancak umalım ki Galatasaray yeni bir başlangıç olsun. Yetenek var, onları kullanmak ve tekrardan parlamak kendi elinde. Başında da yeniden Rijkaard varken neden olmasın?

Şu dakikadan itibaren ben de dahil tüm Galatasaraylı taraftarların beklediği haber transferin kulüp tarafından resmen açıklanmasından çok hangi yabancıyla yolların ayrılacağı. Resmi siteden bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yok. Ancak kimin gideceği belli tepkileri en aza indirmek için iş kılıfına uydurulmaya çalışılıyor gibi bir durum var.

Düşüşte de olsa çok yetenekli ve gelecek vaadeden daha 20 yaşında bir ismin transferine tam anlamıyla sevinememek de ne kadar garip…

*****

Edit; Galatasaray da saat 13.00 itibariyle Giovani Dos Santos transferini resmen açıkladı.

“Giovani Dos Santos Galatasaray’da” için 13 yorum

  1. gidicek kişi belli ama işallah bi züpriz yapılıp leo franco gönderilir. en zayıf halkamız o ve kesinlikleihtiyacımız yok ona. bn dos santos’a sewinenlerdenim bnce Jo dan daha yararlı olucak bze.. ama hala hamiti bekliorm ben.

  2. Ben vallahi gayet mutluyum. Çünkü bu adamın gelmesi demek Rijkaard’ın da kalması demek. Rijkaard ve Neeskens gitmediği sürece, kulüpten hangi futbolcu giderse gitsin benim için çok da sorun olmaz. Her şeyden önce Galatasaray vizyon sahibi bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Bundan 2 sene önce bana Jo ve Dos Santos tarzı futbolcular Galatasaray’a gelecek deselerdi 28’den sonra mı derdim. Şimdi ise 20 yaşında süper yetenekler geliyor takıma. Bundan daha keyifli ne olabilir. Ayrıca dediğim gibi önceliğim her zaman Rijkaard ve Neeskens. Onlar kaldığı sürece hayat bana güzel.

  3. Giden kim? Opsiyonu var mı yok mu? Maliyeti ne kadar? Kulubumuz niye adam akıllı açıklama yapmaz.

  4. @Emir

    Giden daha belli değil. Leo ve Kewell arasında bir karar verecek kulüp. Opsiyonu var. Sezonun sonunda 8 ile 10 milyon arası bir para söz konusu almamız için Dos Santos’u. Ayrıca bir forvet daha gündemdeymiş yabancı. O gelirse de Nonda’ya yol verecekmişiz.

    @ahmed

    Dedin dedin kulüp ciddi şekilde Leo ile yolları ayırmayı düşünüyormuş. Boca’dan teklif varmış. Ülkesine dönebilirmiş, ailesi de sıcak bakmış duruma 🙂 Sen mi aradın Boca’yı ?

  5. @selocan
    boca yla sağlam bağlantılarım olduğunu biliosun.ayrıca leo franconun menejerini de tehdit ettim klüp araması için..
    şaka maka bazı yerlerde başlattığım leo franco söylentilerine bi çok yerde ben de rastladım.
    işallah gerçekleşir de kurtuluruz ve ilk getirilirken yapılan hata telafi edilmiş olunur..

  6. 5 aylık bir aradan sonra tekrar buluşmak güzel. Askerlik sonrası travmamı atlatmamda bu blog çok işime yarayacak.Bir Galatasaray’lı olarak bu habere yorum yapmak da ayrı bir zevk 🙂

    Bu arada Haldun Üstünel’in bir transfer i daha sonlandırmaya çalıştığı yazıyor birçok yerde. Bakalım neler olacak !

  7. bir forvet daha transfer edilecek söylentisi var ama yerli olucak diye tahmin ediyorum…halil’in frankfurt a gitmesi ve gokhan unal’ın fb ye transferi bu olasılıgı dusursede mantıklı gorunen bu..

  8. bu arada umarım giden leo olur, de sanctis e yazık oldu hele bu seneki performansını gordukce gonderilmesi cok yazık oldu gibi gelio..tabii leo dan iyi olduğu kesin sadece bonservis vermemek icin leo yu aldılar adam da armut gibi kalenin ortasında duruo toplar koşelere giderken…kaş yapalım derken göz çıkartmak bu olsa gerek

  9. Gidecek adam %99 Nonda olacakmış dedi sevdiğim bi abim klüpten..
    Pektemek ve Aykut da gençlerbirliği’nden gelebilir bizim tarafa..

    Sene sonu için Aydın Karabulut free olarak gelebilirmiş bi de.. Rijkaard amcam çok beğenmiş Aydın’ı

  10. bir forvetle daha gorustukleri cok sik dillenmeye basladi ama biri haldun abimize takimin sirf hucumculardan kurulmayacagini hatirlatsa iyi olur. servetin yerine bi stopere ve de topu hizli oyuna sokan bi on liberoya ihtiac var. bu bolgelerden birine yapilmali transfer.yoksa avrupada 2 mac oynayip gideriz. olan kewellimiza olur bosu bosuna gondermis oluruz daddy coolu. eger gpnderilecekse yerine alinacak adam acil ihtiyac olan yere alinmali.bari giderken de son bir faydasi dokunsun.

  11. Hakkatten ne olacaksa olsun artık bir açıklama yapılsın .Tüm gs tarafları ülser oldu stresten.Bir an önce açıklama yapılsın yoksa medya takımımızı yıpratıyo saçma sapan yorumlarla ve yalan haberlerle

  12. Oh be sonunda açıkladılar. Eğer Kewell sene sonunda sözleşme imzalamazsa çok ayıp eder. Acaba Galatasaray bu oyunculara verdiği tazminat/maaşları nasıl nereden ödüyor

Yorumlar kapatıldı.