Welcome to Manchester

Manchester’ın kralı hala United. Scholes ve Carrick gollerine Tevez’in klas ötesi golüyle cevap veren Arap City, girenin çıkmayacağı dakikada Rooney’in kafasıyla yıkıldı.

90 dakikanın hakimi United’dı. Rooney ve Carrick’in attıkları goller dışında kaçırdıkları çok daha kolaydı. City ise haddini bilerek akıllıca oynadı. Bana göre Micah Richards City’nin en iyisiydi. Hele ikinci yarının başında bir şutu var, gol olsa kariyerinin en güzel golüne Manchester derbisinde imza atacaktı.

City tam penaltılara yatar mıyız acaba derken 90+2’de Rooney’e teslim oldu. İlk maçta 2 gol atan sevinen Tevez, ikinci maçta 1 gol atan maçı penaltılara götüreceğiz diye sevinen yine Tevez ama son gülen yine Ferguson ve öğrencileri. Wembley’de finalin adı Aston Villa-Manchester United.

“Welcome to Manchester” için 9 yorum

  1. “arap city” olayını anlamadığı söylemek isterim. city takımının hisselerine sahip olan araplar, unitedın hisselerine sahip olan glazerdan daha mı kötü kişiler, yada chelsea hisselerine sahip olan rusdan, newcastleı yerle bir eden fanatik adalı sahibinden. önyargılı olmamakta fayda var. bu beğenmediğiniz araplar dünya futboluna hareket getirdi mi evet getirdi. cityi dünyanın en popüler 5 kulübü arasına soktu mu bence onu da becerdiler. sırada lig şampiyonluğu var ve uzak da değil.

  2. Öyle ilk yarısı lzlenip bırakılıcak maç değilmiş.Ayıp ettim kendi kendime.Gece gece çıktık top oynadık,keyfi ayrı.

    Bu arada Tevez geldi aklıma.Tevez’i tam böyle tanımlayamasakta Adebayor biraz da Man city forması yerine AntiArsenal forması giymiyor mu?

    Eklemeden geçmem:Bellamy’nin Manchester utd’a attığı gol vardı.Cdsi olduğu için bende açınca ilk oraya bakarım.Bakmak isteyen bi fırt burdan:
    http://www.dailymotion.com/video/xaw8dp_manchester-united-4-vs-3-manchester_sport

    bahsedilen dakika: 01.39dan başlayın

  3. m.city devre arası biraz boş geçti ama gelecek yaz daha büyük planları olunduğu bilinmekte dünya kupasında parlayan oyuncuların hepsine talip olacaklardır

Yorumlar kapatıldı.