Tiran’da elektrikler kesilmiş

Akşamüstü Real Madrid’in Arnavutluk’un başkenti Tiran’a gittiğinden ve burada 2.5 milyon euro karşılığında bir hazırlık maçı yapacağından bahsetmiştim. Real Madrid Arnavut rakibi Gramozi’yi Kaka ve Benzema’nın golleriyle 2-1 yenmiş ancak maçın 2. yarısının hemen başında tüm şehirde elektrik kesilince yaklaşık 1,5 saat boyunca stad ışıklandırmaları çalışmamış.

Tiran elektrik idaresi tam gününü bulmuş. Her gün elektrik kesilsin ama Real’in tarihinde ilk kez Tiran’a geldiği gün kesilmesin be abi…

****

Edit: Habetürk’ün haberine göre; yaşanan skandal üzerine içişleri bakanlığının girişimi ile sorumlular hakkında soruşturma başlatılmış. Soruştuma kapsamında elektrik kurumunda görevli toplam 25 kişi bugün gözaltına alınmış. Savcılık, zanlılar hakkında ”Görevlerini kötüye kullanmak” ve ”Devlet görevini yerine getirmeyerek ülke imajına zarar vermek” suçlamasıyla dava açılacağını bildirmiş.

Ulan Madrid bi’ gittin memleket karıştı be!

“Tiran’da elektrikler kesilmiş” için 2 yorum

  1. bi detay. arnavutluk’ta enerji sıkıntısı olduğundan her gün elektrik kesilir zaten. 1,5 saat yine iyi. normalde 6-7 saatten aşağı olmaz. özellikle kış aylarında. bu arada Kemal Stafa Stadı orası yanılmıyorsam. Yani bilgiğimiz Kemal Mustafa. Atatürk Arnavut derler orda. Her yerde de Atatürk ismi de görülür.

  2. metonet bu arnavutluk mevzusu hakkında büyük aydınlattın bizi hem bu elektrik hem de taci oil hakkında. sağolasın:)

Yorumlar kapatıldı.