48 saat sonra Liverpool?

Sezon sonu sözleşmesi biten Maxi Rodriguez’i bedava elinden kaçırmak istemeyen Atletico Madrid, bu sezon sık sık yedek kalan Arjantin’liyi ara transferde Liverpool’a vermeye hazırlanıyor. Oyuncunun menajeri görüşmelerin sürdüğünü ve transferin 48 saat içinde sonuçlanacağını açıkladı.

Sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması nedeniyle makul bir bonservisle bu transferin gerçekleşmesi mümkün. Liverpool’un mali durumuna da bu oldukça uyar.

Maxi Liverpool’a gelirse ne olur? Performansını, takıma vereceklerini filan geçtim. Sağ kanatta bal yapmayan arı Kuyt‘u kessin, bize büyük hayır etsin yeter!

“48 saat sonra Liverpool?” için 7 yorum

  1. yapma koko, kuyt gibi adami bir cirpida sildin. izledigim maclarda liverpool’un ayakta kalan sayili adamlarindan biri gibi gordum. bu kadar gosterissiz ama oyuna katkisi olan adam az bulunur bence.

  2. yok bir çırpıda silmedim, çok dayandım ama yeter:) tamam çok güçlü, bitmek tükenmek bilmeyen bi’ enerji ama sonuca katkı sıfıra yakın. aslında asıl mevkii forvet olup sağ kanat oynamak da onun şanssızlığı. maxi sağa gelirse torres’in olmadığı maçlarda forvette de şans bulur belki…

  3. maxi rodriguez kesinllikle iyi transfer umarım başarılı olur benimde sevdiğim oyunculardandır mascheranonunda çok mutlu olmadığını biliyorduk iki hemşehri birbirlerinini performansını artırsın artık

  4. maxi gelir de, kuyt in verdigi katkinin yarisina bile ulasabilirse, diskispor la bos sozlesmeye imza atarim

Yorumlar kapatıldı.