El Galactico 2010

Marca’nın iddiasına göre Agüero, Villa ve Rooney üçlüsünden biri 2010 yılında Real Madrid forması giyecekmiş. Böyle bir transferin Ocak ayında Raul, Benzema ve Higuain kadrodayken olacağını zannetmiyorum. Sezon sonunda ise bu üçlüden muhtemelen David Villa Real’in olabilir.

Agüero Haziran’a kalmaz Ocak’ta kaparlar. Muhtemelen de Chelsea’ye gider. Rooney’nin aklı varsa bir Owen hatası yapıp kral olduğu Manchester’ı bırakıp Madrid’e gitmez. Geçen yaz mali krize zor dayanan Valencia daha fazla direnemez. Real’in hatrı sayılır parasını alıp David Villa ile vedalaşır.

“El Galactico 2010” için 3 yorum

  1. Aguero’un meşhur bir lafı var “R ile başlayan takımlarda oynamam” diye. Burada tabi Real Madrid ve River Plate’den bahsediyor. Real’i sevmediğini de hep dile getirir. Bence bu kadar talibi varken gitmez Real Madrid’e. Rooney’de Man U’da bayrak adam olma yolunda ilerliyor, zannetmiyorum gelsin Real’e. Ayrıca bırakacaklarını da sanmıyorum. Tek mantıklı gözüken Villa. Zaten oldum olsaı konuşulur bu adam Real’le, artık bitirirler diye düşünüyorum. Ancak Benzemaya bu kadar para saymışken, Higuain de yüzyılın patlamasını yapmışken, Raul da hep var olacak bir adamken, yine bir ton para verip bu adamı almaya ne gerek var. Villa’nın kalitesi tartışılmaz tabi ancak birilerine yol gözükmesi lazım o zaman.

  2. chelsea cas’a başvurdu. cas kesin karar açıklana kadar chelsea’nin transfer yasağını geçiçi olarak kaldırdı.

Yorumlar kapatıldı.