Arjantin’de Messi’ye tepki var

Barcelona’nın Dünya kulüpler şampiyonası finalinde Estudiantes’i yenmesi ve Messi’nin bunda başrol oynaması Arjantinlileri kızdırmış. La Plata sokaklarının duvarlarına Messi’yi aşşalayıcı yazılar yazmışlar. “Messi Arjantinli değildir” bile denilmiş.

6 ay sonra Güney Afrika’da Messi Arjantin forması giymesin o zaman. Zaten Maradona geldiğinden beri top mop oynamıyorlar, bakalım ne halt yiyecekler…

“Arjantin’de Messi’ye tepki var” için 4 yorum

  1. bu postun aynısı aceto blog da var. sizden de önce yayınlamış. tamam aynı konu üüzerinde farklı görüş belirtseniz tamam. postun içeriği de hemen hemen paraphrase edilmiş gibi. neden bunu yapıyorsunuz? kusura bakmayın ama ordan copy paste edilmiş gibi duruyor. belki aynı haber kaynaklarını takip ediyorsunuz ondan aynı konuları post atıyorsunuz. ama postun içeriğinde farklı şeyler yazsasydınız keşke.

  2. blogu heralde yakından takip etmiyorsunuz ve takip etmeden yaptığınız bu yorum pek doğru olmamış. eğer sürekli okuduğunuz bir yer olsa bilirsiniz böyle şeylerin peşinde koşmayacağımızı… hea eğer hergün takip edip böyle birşey diyorsanız o zaman daha da düşündürücü, amacınız farklı.

  3. İyi de ben bu yazıda kişisel bir yorum göremedim. Hani aceto kişisel bir şey yazar, bu blog da aynen o yorumu kopyalar. Burada böyle bir şey yok ki. Olan bir olay aynen yazılmış sadece. Yani bu resme sahip 12.000 blog da aynı şeyi yazabilir. Sonuça Arjantin sokaklarında Estudiantes maçı sonrası Messi’ye söven yazılar var resimde. Üzerine ne yazılabilir ki. Tamamen genel bir bilgi yazısı bu, özel yorum kopyalanmamış ki.

Yorumlar kapatıldı.