Rakiplerimiz Atletico Madrid ve Lille

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin rakipleri belli oldu. Galatasaray’ın rakibi Atletico Madrid, Fenerbahçe’ninki  ise Lille oldu. İki temsilcimiz de ilk maçlarını 18 Şubat’ta deplasmanda oynuyor. İkinci maçlar ise 25 Şubat’ta içerde.

Atletico Madrid’in bu sezonki gidişatı çok iyi değil. Ligde sürünüyorlar, Şampiyonlar Liginde Chelsea’nin kıyağıyla Europa Kupasına geldiler ama yine de Atletico Madrid Atletico Madrid’dir. Agüero-Forlan demek yeterli olacaktır. Galatasaray bu turu geçerse Everton-Sporting eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Yani öyle bir kura çekti ki Galatasaray şu iki rakibi ele ve kupayı al.

Fener’in rakibi Lille ise Europa Ligi gruplarının en çok gol atan 2. takımı. Hücum futbollarıyla ön plana çıkıyorlar. Fransa liginde 5. sıradalar. Vittek, Frau, Gervinho dikkat edilmesi gereken oyuncular. Fener bu turu geçerse işi daha da zor. Liverpool-Urziceni eşleşmesinin galibi yani %90 Livepool ile karşılaşacak. İşallah Fener Lille’i eler de Kadıköy’e Gerrard-Torres izlemeye gideriz.

İki takımımızın da rakipleri de oldukça kazık ancak maçlara daha 2 ay var. Daha detaylı değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde yapacağız.

“Rakiplerimiz Atletico Madrid ve Lille” için 3 yorum

  1. 2 ay sonradan değilde şimdiden düşünülcek tek takım Lille bence.Çünü galatasaray da ,fenerbahçe de,Atletico madrid de transfer yapıcaktır.Lille ise hayatından memnun gibi duruyor tabi onlarda Lyona adam satmazlarsa :).

  2. platininin yeni sistemi bizi vurdu iyi mi..? ,
    geçilirse daha 3. turda liverpool bırkamaz kupa 2 yi buda bize patladı…

  3. Tarihin en cillop Atletico Madrid’i rakibimiz oldu. Eğer bu adamlar 2.yarıda da toparlanamazlarsa rahat turlarız. Yani ben isme bakmam arkadaş. İsme bakacak olursam da Milanları Real Madridleri Arsenalleri de gördük ama gidip Tromsö’yü de gördüm. Bu işin isimle falan alakası yok. Eğer biz final hedefliyorsak Atletico bizim rakibimiz değildir. Daha Liverpoollar Romalar var onları ne yapacağız. Büyük takımsak isme bakmayacağız, onlar baksınlar bizim ismimize. Bence Lille çok daha tehlikeli takım. Kuralar çekilmeden önce Atletico gelse çok sevinirim diyordum iyi ki de geldi. Bu adamlar düzelemezse 2 ay sonra en beleş rakip. Ayrıca transfer yaparlar mı bilmiyorum Aguero’yu satacakları kesin… Dediğim gibi kura sonrası çevremde insanlar oooo s..tk diyordu isme bakıp, tek korkum takımın da böyle düşünmesi. Böyle düşünmezsek darmadağın ederiz. Düşünürsek zaten haketmiyoruz biz bu kupayı.

Yorumlar kapatıldı.