Mourinhomsu

Ertuğrul Sağlam kişisel olarak favori insanlarımdan değildir ancak gittiği her takımda yarattığı farkla kaliteli bir hocadır. İyi hocadır, şöyle hocadır tartışmasından çok dün akşamki maçta yaptığı hamleden bahsetmek istiyorum.

Bursaspor 2-1 yenik durumdayken saha kenarında Ömer Erdoğan‘ın hazırlandığını görünce; “acaba düşündüğüm şeyi mi yapacak yoksa stoperlerden biri mi sakatlandı?” dedim. Ve aklımdan geçeni yaptı. Sercan çıktı, stoper Ömer forvete geçti ve İvan Ergiç’e kafayla nefis bir asist yaparak beraberliği getirdi. Aynen bir Jose Mourinho hamlesi. Yenik olduğu maçlarda alır Materazzi‘yi oyuna; “çık kafaya aslanım der.” Yanlış hatırlamıyorsam Chelsea’nin başında aynı hamleyi Huth ile yapmışlığı da vardır.

Hoşuma gitti, şaşırttı beni Ertuğrul Sağlam…

“Mourinhomsu” için 3 yorum

  1. benzer bir hamleyi bu sene van gaal frankfurt maçı berabereyken yapmıştı ve maçı kazanmıştı…

  2. Hakikaten müthiş hamle. Türkiye liglerinde ender görülen taktik teknik hamlelerinden biri. Pek rastlamayız bunlara bizim ülkemizde, Mourinho yapınca da hayran kalırız. Ancak tutmasaydı kaç kişi konuşurdu acaba bu hamleyi. İyi ki de tuttu ve bizde de oluyor böyle şeyler dedirtti.

  3. bir bursalı olarak bir çok yerde rastlaşıyoruz kendisiyle ve benim her zman konuşma tenezüllü gösterdiği için ve ukalalık vs bişi yapmadığı için bile severim kendisini iyi adamdır yani:)

Yorumlar kapatıldı.