Akılcı transfer hamlesi: Alejandro Dominguez Valencia’da

Yaşadığı mali kriz sebebiyle yaz aylarında transferde sessiz kalan hatta yıldızları Villa ve Silva‘yı elinde tutmak için çok uğraş veren ve bunu başaran Valencia, Rubin Kazan’ın Arjantinli forveti Alejandro Dominguez’i bonservis bedelsiz transfer etti. Valencia ile 3 yıllık anlaşma imzalayan 28 yaşındaki Dominguez senelik 1.5 milyon euro kazanacak ve Ocak ayından itibaren La Liga’da forma giymeye başlayacak.

Forvet hattında Villa’nın hem alternatifi hem de partneri olarak çok iş yapacağını düşünüyorum. Mali krizle boğuşan Valencia’da çaktırmadan aradan çok iyi adam kaptı. Ders çıkarmak lazım…

“Akılcı transfer hamlesi: Alejandro Dominguez Valencia’da” için 4 yorum

  1. Benim anlayamadığım olay adamın yıllık kazancı. Bu adam yılda 1.5 milyon euro alacak ve ödeyeceği vergiler bu paranın içinde. Yani adam 1 milyon euro civarı bir paraya oynayacak Valencia’da. Bizde ise saçma sapan herifler 2.5-3-3,5 milyonları ceplere indiriyorlar hem de vergisiz, cebe giren para bu. Yazık günah yahu. Çok acaip bir adam olmadığın sürece Avrupa’da fiyatları makul adamların. Bizde kim bilir Colin Kazım ne kadar para alıyordur.

  2. Çok iyi bir transfer hemde bedelsiz.Bu adam Rubin Kazanın yarısıydı resmen :).Valencia ya Ön libero ve stoper lazım hatta bek de lazım.Maçlarınız izleyince görüyorsunuz 2 takım olarak oynuyorlar.Müthiş hücum gücüyle tek pasla ara pasla akıl dolu gelip golü atıyolar.Sonra olmayan defans hattıyla çok kolay gol yiyorlar.Marchena ön libero oynuyor bu takımda öyle büyük sıkıntılar var yani :).

  3. yazık oldum Trabzonspor onu almayı planlıyolardı.yöneticiler saolsun teo diye bi adamın pesine yattılar gerekli özeni göstermediler ucuza yıldız topcu alma alıskanlııgnıda bi türlü kazanamadılar….yazık oldu cok yazık

Yorumlar kapatıldı.