500

Benim için günün anlam ve önemi budur. Kaptan Gerrard bugün Blackburn karşısında Liverpool formasını 500. kez giyecek. Kulüp tarihinde daha önce bu onuru yaşayan 12 futbolcu var. Bu 12 kişinin arasında Kenny Dalglish, Ian Callaghan ve Jamie Carragher gibi önemli isimler var.

Gerrard 29 Kasım 1998 tarihinde yine bir Blackburn maçıyla Liverpool formasına merhaba demişti. 11 sene sonra kaderin cilvesi yine bir Blackburn maçıyla 500. maçına çıkıyor. Seneler içinde Liverpool için çok büyük işler yaptı, nice kupalar kaldırdı. Kaptan şu an 29 yaşında. Futbol kariyerine en az bir 5 sene daha devam eder desek, bu kariyere Liverpool formasıyla Premier League kupasını kaldırmak yakışır.

Çok büyük kaptansın Gerrard!

“500” için bir yorum

  1. büyük kaptansın ve oyuncusun hakikakaten abramovich chelseya geldiğinde istedi gitmedin juventusun sni ne kadar istediğini biliyoruz…umarım avrupadaki takımım olan liverpoolda bir premier league şampiyonluğu yaşarsın tabi bunun için torres-gerrard-mascheranoya 2-3 tane daha iyi oyuncu lazım….liverpoolun şampiyonluğuna şahit olmak istiyorum….

Yorumlar kapatıldı.