Beşiktaş’ın gelmiş geçmiş en iyi transfer hamlesi

Budur! Tartışmıyorum bile…

“Beşiktaş’ın gelmiş geçmiş en iyi transfer hamlesi” için 9 yorum

  1. Gökhani iyi kakaladilar bize

    saglam yabanci stoper lazim Coloccini tam isabet olur

  2. ya artk oku şu blogu haldun üstünel yada koray sen söleeee. marquez’in sözleşmesi bittiio sene sonu ve barcelona yenilemek istemiooo. cuk oturur bize cuuukkkkk..

  3. Koray bence tartış.
    Çünkü bu şekilde bakarsan en iyi transfer hamlesinin ayhan oldugunu hatırlıycaksın. ne kadar hatırlamıyorum ama para bile kazandılar o transferden.
    Yok eger sadece Gökhanın çok kotu oldugu dün ortaya çıktığı için kızdığından söylüyosan o zaman da sana Servet derim ve yine Ayhan derim.
    Veya Gökhanı boşver skora göre top oynayan sadece yürekli oynuyolar diye takıma katkısı olmayan ama oldugu sanılan bu adamlar hakkında bir yazı yaz. Sezon basından beri nerdeyse her mac 11de oynayan sarp’a neden bu kadar ihtiyac duyuldugunu yaz. Madem ugur solbekti, ortaya veya stopere adam lazımken hakanın yedeğine canerin neden alındıgını yaz. Ama bişey yaz çünkü dünkü maçın nedeni sırf bu adam diil.

  4. yazin basina donelim , ilk yorumlarimiza bakalim..Degisen hicbirsey sey yok , hala bu adami alabilmek butun dogrulari goturmekten ibaret benim icin..

    Baska yanlislar yok mu, vaar, da banane!

  5. Bence Gökhan’a bu söylenen biraz abartılı olmuş..
    Geçen sene bjk şampiyon olurken Gökhan çok iyi maçlar çıkarttı..
    Ayrıca bu adamı çalışyığı bütün hocalar sakat olmadığı müddetçe hep ilk 11 yaptı..
    Ertuğrul, Denizli, Terim, Rijkaard hepsi mi anlamıyor futboldan, futbolcudan???

  6. gökhan’ın sadece sahadaki performansına bakarak bu yorumu yapmadım. gokhan takıma transfer edilen 4. milli stoper bu yuzden o noktaya yabancı, oyun kurabilen ve suan en ihtiyac duydugumuz tarzda bir adam da alamadık. olaya bir de boyle bakın, ben gokhan’a acik acik kotu oyuncu ya da dun onun yuzunden kaybettik de demedim sadece besiktas onun sozlesmesini yenilemeyip yerini cok iyi doldurdu(ferrari) ve rakibi daha iyisini alabilecekken bedava olan gokhan’a yoneldi…

  7. @MuratAkyol

    Marquezde hemen gelcekti zaten:)Bu arda gelirde beni g.t eder de gelirse bayıla bayıla bursa-gs maçına giderim.

Yorumlar kapatıldı.