Elano’nun performansı

Brezilya – İngiltere maçının ardından spor basınında en çok yer alan haberlerden biri Elano. Sebep ise Brezilya’daki üstün performansını Galatasaray’da sergileyememesi. Maçı izlediniz mi bilmiyorum ama Elano o maçta pek de üstün bir performans sergilemedi. Evet maçın tek golüne nefis bir asist yaptı ama allah vergisi adamın ayağı topu istediği noktaya cuk diye koyuyor. İyi oynamamasına rağmen bunu Galatasaray’da da yapıyor. Şöyle bir düşündüğüm zaman ters kanattaki Kewell’a attığı adrese teslim uzun toplar gözümün önüne geliyor mesela.

Evet Elano formsuz bir dönem geçiriyor ama bu sadece Galatasaray’da değil. Milli takımda oynuyor burada oynamıyor, alışamadı, Ocak’ta gidecek, Lincoln‘u bile aratıyor gibi laflar anlamsız. Basınımız sever böyle ortalık karıştırmayı biliyorsunuz.

Bir uyum sorunu yaşadığı ve devamlılık yakalayamadığı ortada. Biraz bekleyin Elano oynamaya başladı mı tadından yenmeyecek. Biliyorum kaç hafta oldu ama sadece az biraz daha sabır…

“Elano’nun performansı” için bir yorum

  1. Hemen uyumu yakalasin ve oynasin o ayri , ama;

    Yanilmiyorsam Man.City’de en son 90 dk’yi bitirdigi mac gecen senenin Mart ayi, bizde ise deplasmanda ki Nevadia macin 90 dk sahadaydi..Sanki bir istikrar sorunu var gozukuyor gene ama umarim yaniliyorumdur..

Yorumlar kapatıldı.