Çalış çalış

Maganda topla çalışmalara başlamış. 29 Kasım’daki El Clasico’ya yetişecekmiş. Gel gel Camp Nou’da seni de görmek istiyoruz.

“Çalış çalış” için 3 yorum

  1. Ronaldo oynamasaydı sayılmazdı bu derbi zaten. Gerçi keşke oynamasa Real ağır yenilse ve Pellegrini anında gönderilse. Bazen sevdiğin takımların yenilmesi seni, doğuracağı sonuçları yüzünden, daha mutlu ediyor.

    Bu arada Messi acaba o kadar iyi değil mi ? Arjantin maçlarındaki performansı beni düşündürüyor. C Ronaldo tek başına takımı kurtarabilen biri kimseye gerek duymadan, fakat Messi Xavi ve Iniesta olmayınca bir şey yapamıyor mu acaba ? Diyerek bir polemik yaratayım 🙂

  2. son 1 senedir ronaldo’nun da portekiz milli takımındaki performansı pek iç açıcı değil. bildiğin üzere onlar da eleme grubunda süründü şimdi play off ile dunya kupasına gitmeye çalışıyorlar ki yarın akşam hiç inanmadığım bosna bir sürpriz bile yapabilir.
    messi’nin arjantin’deki en büyük sorunu maradona’nın sistemsizliği. kimin nerede oynadığı belli değil. 35 yaşına gelmiş veron’lar palermo’larla nereye kadar bilemiyorum. dünya kupasında arjantinliyim ama ümitsizim. milli takımda iyi değil denilen messi yine en büyük ve tek umut.
    portekiz dunya kupası biletini bi alsın da sonrasında ronaldo orada takım olarak ya da tek başına ne yapar onu da ayrıca bi tartışırız:)

  3. Yahu biliyorum zaten bir Real taraftarı olarak saçma bir polemik başlatayım dedim Maça 5 kala 🙂 Yoksa Messi’yi tartışmam yani. Maradona’yı kurtaracaksa o kurtaracak. Fakat ne yazık ki Arjantin için pek ümidim yok, sebebi de sırf Maradona… Hani bir Portekiz ve Arjantin kıyaslaması yaparsak Portekiz ağır basıyor (katılabilirlerse tabi). Bu Messi Ronaldo kıyaslaması değil, sistem ve TD kıyaslaması. Arjantin benim de takımım, fakat hiç şans vermiyorum ne yazık ki… Bu kupa Brezilya ve Avrupalılar savaşı olacak gibi..

Yorumlar kapatıldı.