Çok rahat oldu; 0-3

Sabri kariyerinin en iyi ortasını yaptı, Topal’ın solla uzaktan şutu gol oldu gözlerim yaşardı. Leo Franco 2 maçtır yere bile yatmıyor. Barış, Topal, Sarp 3’lü orta sahası meyvelerini vermeye başladı. Kontrol futbolu budur işte. Dinamo Bükreş gerçekten kötü takım tamam ama gözle görülür gelişmeler var takımda.

2 maç kala gruptan çıkmayı garantiledik. Görmek istediğimiz hareketler bunlar. Alışmışız yumurta kapıya dayanınca ite kaka başkalarının eline bakarak gruplardan çıkmaya, turları geçmeye…

“Çok rahat oldu; 0-3” için 2 yorum

  1. PAO macindan korkuyorum aslinda, milli takimin yunanistan maclari gibi olmasindan. Ha 1 2 cok farketmicek gibime geliyor bu sene ama Avrupa’da puan toplamamiz lazim gecen yilllarin acigini kapamak icin.

    Biraz sene basindaki geyik olacak ama bu 3luyle oynadigimiz rakipler kuvvetsizlerdi bence. Cok direncli takimlar icin en azindan Ayhan’in yada sakatlanmazsa (yazarken bile inanmadim) Linderoth un oraya girmesi iyi olabilir. Nonda’nin alternatifi olarak da Keita dusunulur diye dusunuyordum ama Arda ve Kewell’i dusunuyorlar sanki. Elano’da umarim Elano gibi oynar yoksa onun da isi zor 2010 icin. Son olarak Ufuk nerelerde? Bildigimiz 3. kaleci oldu takiliyor.

  2. çook fazla geri we yan pas yapıp hala özellikle toplaın ayağında 3 kez tıklamadan pas atamamasına ayar oluyorum. kontrol futbolu tmm ama çook ywş oynuoruz bu şekilde pozisyon zor buluoruz. brz daha tempolu oynamamız lazıııımm..

Yorumlar kapatıldı.