Damat kontenjanından Hürriyet spor servisi müdürü

Arkadaş arasında herkes böyle şeyler söyler ancak kameralar kayıt yaparken yayınlanmayacağını bilerek de olsa bunları söylemek… Ercan Saatçi seni biliyorduk da Metin’i de yanına koysak bir adam etmezsiniz. O yüzden üzerinize konuşmaya bile değmez. Herkes izlesin görsün ne mal olduğunuzu.

link: http://www.dailymotion.com/video/xazrn3_ercan-saatci-metin-ozulku_sport

“Damat kontenjanından Hürriyet spor servisi müdürü” için 6 yorum

  1. @ Ali ben senin yorumun ustune cevap niteliğinde bişeyler yazmak istemedim, en az senin kadar bende rahatsızım küfür ve benzeri tutumlardan, kim olursa olsun orda bu konuşmayı,şakalaşmayı, terbiyesizliği adını ne koyarsan koy yapan insanlar en az senin benim kadar “off the record” hayatlarında buna özgürler…. bu zamana kadar Fatih altaylı nasıl motive ediyorsa, şansal buyuka nasıl motive ediyorsa, bu adamda oyle motive eder sen boşver…. umarım anlamıssındır yani masum değiliz hiçbirimiz…;)

  2. @pennyilkay Ya ben neler diyorum, sen ne diyorsun kim neler diyor, e tamamda her birimiz hürriyetin spor müdürüde değiliz. Bu kafadaki adam nasıl objektif habercilik için ekibini motive dicek. E peki etik? Bunu sızdıran terbiyesiz değil bence halk kahramanıdır. böyle pis herifleri halkın gözünde düşürmek lazım.

  3. bunu bu şekilde sızdıran daha buyuk terbiyesiz…

    bu ve bu tarz konuşmaları hangibirimiz yapmıyoruz, hadi onuda geçtim maçlar esnasında binlerce kişi hepbir ağızdan dahada dalladırıp budakladırıp kim küfür etmiyor sanki… şimdi bunlara tu ka ka, haftaya maçta hepbir ağazdan yıkamaca yağlamaca…

  4. ulan birde su iki hayvani savunmaya kalkanlar yok mu, onlar bu ikisinden de beter iste !

  5. Bu adamlar ve benzerlerimiydi spor barış ve kardeşliktir diyen? Stadda küfür olmasın diyen?örnek olması gereken adamlar böyle olursa başkaları nasıl olur..Hele ercan saatçinin yatıcak yeri yok.Halka mal olmuş biri.Sanatçı vs..Spor yazı işleri sorumlusu..

Yorumlar kapatıldı.