Tanrı’nın eli

Gece dışardaydım maçı izleyemedim. Saat 02.50 civarında tv’yi açtığım anda Peru beraberlik golünü buldu. Tam Türkiye’den sonra Arjantin de patlıyor, Dünya Kupasında kimi destekleyeceğiz derken 90+3’de 36’lık Palermo hem Arjantin’i hem de Maradona’yı ipten aldı. Tanrı’nın eli Maradona’ya bir kez daha yardım etti. Golü kendi atmış gibi çimlerin üzerinde kayarak kutladı. Hiç şaşırmadım daha da saçmalayabilirdi.

İyi güzel Arjantin Dünya Kupasına gidecek gibi gözüküyor ama Maradona’nın çok çalışması lazım. Bir şekilde bu kadar yetenekli adamdan takım yaratmalı yoksa Arjantin’in Güney Afrika’dan dönüş bileti çok erken olur.

Bu arada ne yağmur yağdı arkadaş sular seller…

“Tanrı’nın eli” için 7 yorum

  1. Maçın tamamını izledim. Arjantin golü bulduktan sonra resmen maç bitmiş edasıyla saldılar kendilerini, Peru’nun üst üste çok tehlikeli atakları ve kalecinin mutlak pozisyonlarda gerçekleşen kurtarışları vardı.
    Ama o fırtına ve yağmurda tv’de doğru dürüst birşey görünmüyorken zaten sahada olanlar hiç normal değildi.
    Gecenin üçünde Palermo’nun golüyle güzel bir bağırdım.
    Arjantin Güney Afrika’ya gider umarım ama Maradona muhakkak evde kalmalı.

  2. Bu arada bize kötü kamerayı vermişler. Zırt pırt ıslanma sebebi bu. İspanya Türkiye maçını izleyenler bilirler Bernabeu’deki. Bir İspanya kamerası vardı Numaralı tribünde bir de bizim izlediğimiz görüntü vardı maraton’a konan kamera. Hatta reklam panolarının bize bakan tarafında Türk markalarının reklamlarını görürken öteki tarafta İspanyol reklamları vardı. Zaten Barnebeu’daki maçları izleyenler La liga maçlarını bilirler; Yedek kulübe hiç kameranın karşı tarafında olmaz hep altta olur. Yani bize 2. maraton kamerasını vermişlerdi. Dünkü maçta da dışarıda yayınlacak görüntüler için karşı taraf kamerasını vermişler ve açıkta kalmış anlaşılan, o yüzden çok kötüydü görüntü. Ben ne olduğunu anlamadığım için sabah youtube’dan özete baktım ve bütün goller sanki ters açı. Meğerse Arjantin kanalı adam gibi yerden çekmiş ve hiç ıslanmamış kamera.

    Çok gereksiz bir bilgi oldu 🙂

  3. zaten dunya kupasina gidemiyoruz bari adam akilli bi arjantin segredelim sole messili 😉

  4. arjantin gider gidemez ayrı konuda, koskoca efsanenin hallerine bakmak lazım… olmasın, efsaneler solmasın 🙂

Yorumlar kapatıldı.