Vatandaşlıktan çıkarmayın adamı

Hani şimdi bu Sinyor Terim istifa edecek ya… Olur da bu Türbülent’i Milli takımın başına filan getirirler, aman deyim!

“Vatandaşlıktan çıkarmayın adamı” için 12 yorum

  1. ya ne işi war bu herifin. bize şöle kariyerli sistemi belli olan türkiyeyi de hiç bilmeyen yabancı bi hoca lazım. wersinler 3-5 milyon euro nese adam gbi hoca gelsin. dün oynadıımız taktik neydi. sistem neydi, neydi oyun planımız, hady dunu geçtim bu 4 senedir gerçekten çok iii top oynadık rakibi eze eze yendik ne zmn dedik? klinnsmana bile razıyım yeterki bu fatih’in müswettesi gelmesin..

  2. @ Kasux, tmm doru brz fantezii olduuuu.. ama düşünmesi bile heyecan werici diill mi yanii? şimdi aynı cümleden Van Basten’i çıkar yerine bülent uygun’u koy bak bakalım neler hissediosun:)

  3. Valla o zamanda sahaya atlardım teknik direktörün üstüne atlardım ama bu sefer boğmak için yapardım aynı şeyleri 🙂

  4. @ Kasux, duygularını paylaşıyorum, böle bişi olursa sözleşelimde iki kişi temiz bi döveriz..

  5. Avrupa şamp.’dan sonra herkesten aynı zırvalıklar çıkıyordu onların sistemleri varsa bizim kalbimiz var diye gördük kalbi hiç bi b.k olacagı yok herzamanki gibi dünya kupasınada gitseydik bişi değişmicekti.Şu itici adamın gelmesi hiç bişiyi değiştirmez aksine milli takımı daha itici yapar nede olsa kendisi F.terim kopyası.

  6. Adam akıllı bu işi bilen yabancı bir hoca gelmeli. Türk hocalarla bu iş olmaz, hiçbiri taktikten anlamıyor. Koskoca İngiltere bile, futbolun doğum yeri olan İngiltere bile takımın başına en büyük rakibi olan İtalya’dan hoca getirdi. Şimdi onlar finallere katılıyorlar ve kupayı da olursa kazanırlarsa başta İtalyan var diye daha mı az sevinecekler bu işe, hayır. O yüzden İngiltere bile yapmışsa bırakalım Türk takımına türk hoca gibi saçma bir mantığı, adam gibi bu işi bilen bir yabancı hoca getirelim. Başarılar ve kupalar geldikçe sonuçta kimse hocanın hangi ülkeden olduğuna bakmaz. Bak Yunanistan’a iyi kötü oynadılar tartışılır sonuçta Avrupa şampiyonu oldular. Başlarında kim vardı bir Yunan mı? Hayır Alman Otto Rehhagel !!! Bırakın Milliyetçiliği biraz da adam gibi iş yapan bir yabancı hoca getirelim. Başlarım Türbilent’e

  7. gelecek yabancı hoca allah aşkına lucescu olmasın başka adam yokmuş gbi hmn o konuşuluo. lippi, klinsmann, mclaren, erikssona bile razıyım. wersin tff parayı getrsin adam gbi birini.. bşka nereye harcıyoki bu adamlar parayı. gus hiddink süper terccih olurdu eeer türkiyeyi tanımasaydi. favorim van basten.. gelr miiiii??

  8. @MuratAkyol
    Arkadaşım agızından bal damlıyo yaa Van Basten Türkiye’nin başına geçsin anam avradım olsunki ilk maç nerde olursa gider sahaya atlar yapışırdım adamın üstüne 🙂

  9. gelirse yazıklar olsun getirenlere..hoş bunu 2002 seçimlerinden beri sölüyorum..milli takım içinde söliceğim aklıma gelmezdi..Eğer gelirse bu benim ülkemin milli takım teknik direktörü olamaz.

Yorumlar kapatıldı.