Dünya Kupasına gitme hayallerimiz kesin olarak bitmiştir

Bosna’nın Estonya ve İspanya karşısında puan kaybını bekliyorduk değil mi? Estonya’yı bilmem ama İspanya’dan puan alacakları kesin. Villa zaten sakattı bu sabah da Torres sakatlanarak kadrodan çıkarılmış. Yani bu demek oluyor ki İspanya’nın forvetinde Fenerbahçeli taraftarların ilacı Güiza oynayacak.

Xavi, Iniesta, Silva üretir üretir Güiza harcar. Hepimize şimdiden geçmişler olsun.

“Dünya Kupasına gitme hayallerimiz kesin olarak bitmiştir” için 13 yorum

  1. Bence böyle daha iyi oldu. Çünkü Villa da Torres de, birkaç gün sonra oynayacakları lig, Avrupa maçlarını düşüneceklerdi. İspanya zaten çıkmayı garantilediği için bu maç umurlarında olmayacaktı. Ama Llorente, kendini göstermek isteyecektir. Güzia’nın da Fenerbahçe’deki maçlara inat, İspanya milli takımında nasıl oynadığını biliyoruz. 🙂 Açıkcası ben yine de umutluyum.

    İhtimal varsa, umut vardır.

  2. Çok komiksin… Ha ha ha. Bunları yazdığına pişman edeceğim seni

  3. zaten çoktan kaybetmiştik bu hakk,ı işimiz güizaya değil kimseye kalmadı güizanın ispanya maçında yaptığı asistle bitmişti malesef..

  4. :)) Tezgah hazırlanmış bile KoKo ne sakatı ya hepsi organize işler bunlar sen İspanya olsan tekrar TR ile karşılaşmak istermiydin? Fatih Terim’e de burdan sevgilerle…

  5. Valla ben avrupa şamp. sonra herkes gibi dünya kupasına gidecegimize inanlardan değildim fatih terimde benii haklı çıkardı ben yanarım yanarımda ardaya yanarım orda ne kadar piyasa yapardıda(en azından çocuk dünya kupasında oynamayı hak eden tek kişi) adam gibi bi takımda adam gibi birini görürüz.ben saten hep almanyayı tuttum böle turnuvalarda gene bişi değişmicek.

  6. İçinde Xavi ve Iniesta’nın da olduğu 7 kişi kart sınırında. Bu kartları Bosna maçına sarkıttıkları ve ceza almaları durumunda bu cezalar Dünya Kupasına sarkıyor. Sanırım bu sakatlıklardan daha önemli ve umut kırıcı bir nokta.

  7. guiza kadrodan çıkarılmış. artık bosna hersek düşünsün 🙂

Yorumlar kapatıldı.