Magandasız olmadı

Geçenlerde maganda filan ama iyi top oynuyor diyerek Ronaldo’nun hakkını vermiştik. Sevilla deplasmanında magandasız Real 2-1 yenildi. Casillas kurtardığı toplarlarda belki de farkı önledi. Kaka, Benzema, Xabi iyi güzel de Ronaldosuz olmayacak galiba Real Madrid.

“Magandasız olmadı” için 3 yorum

  1. Olmayacak gibi gözüküyor şimdilik. Fakat tek bir adama bütün takımı dayamak da olmaz. Sorun erken gözükmüşken önlem alınmalı. Fakat Sevilla’nın da hakkını vermek lazım. Tam bir takımlar ve müthiş takım oyunu oynuyorlar. Casillas gibi bir varlık olmasa 3-4 olabilirdi. Barça’nın da esas sınavı Sevilla olacaktır. Onları da rahat geçerlerse artık çekilsinler Lig’den heyecan kalmaz :). Bu arada Ronaldo gibi sağlam bir adam bile daha 6. haftadan sakatlandı pek sık görülmez. Sert Lig !

    Ayrıca dün kendi açımdan feci bir gündü. Aynı günde bütün taraftarı olduğum, sevdiğim takımlar maç yaptı ve hepsi yenildi 🙂 Hele ki bu 4 takımımın 3’ünü aynı gün arka arkaya izleme fırsatım olduğu için heyecanla beklerken sonu biraz acı oldu :).

    Galatasaray – Liverpool – Juventus – Real Madrid. Geçmiş olsun…

  2. ben ikide kaldim, once de arsenal yendi +1 de oradan. bugun villa-city maci var o onemli son kalan bahis IY berabere . onu da yanlislikla oyle yazmisim, mac sonu berabere yazacaktim. bakalim hayirli mi olucak hayirsiz mi gorucez.

Yorumlar kapatıldı.