17 yıl sonra Carlsberg’e veda

Bundan yaklaşık 3 ay önce Liverpool ile forma sponsoru Carlsberg’in yollarının ayrılacağını yazmıştım. Rakiplerinin ciddi sponsorluk anlaşmaları imzalamasının ardından Liverpool da 17 senelik sponsorundan vazgeçti ve İngiliz bankası Standard Chartered’la 4 yıllık anlaşma imzaladı.

2010 yılının 2. yarısından itibaren Liverpool forması üzerinde yerini alacak olan Standard Chartered’ı başta gözlerimiz biraz yadırgayacak ancak Liverpool yönetimi net rakamları açıklamasa da tarihinin en karlı sponsor anlaşmasını imzaladıklarını söyleniyor.

“17 yıl sonra Carlsberg’e veda” için 4 yorum

  1. Eğer o beyaz kareyi direkt çakarlarsa formaya ağlarım, çakmasalar bile o spiral de iğrenç bir logo rengi falan . Bir takıma bir reklam bu kadar yakışırdı ! yazık olmuş..

  2. […] 17 senelik forma sponsoru Carlsberg’e önümüzdeki sezon veda edecek olan Liverpool’un Standard Chartered sponsorluğundaki yeni sezon iç saha forması. Liverpool kırmızısı üstünde Carlsberg dışında bir şey görüyor olmak bir tek bana mı garip geliyor? .gallery { margin: auto; } .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } .gallery img { border: 2px solid #cfcfcf; } .gallery-caption { margin-left: 0; } […]

  3. […] bu yaz Asya kıtasının tanınmış futbolcularını transfer etmesi gündemde. Sebep ise Carlsberg sonrası rekor bir rakamla anlaştıkları forma sponsorları Standard Chartered.Standard Chartered Londra merkezli ancak işlemlerinin %90′nını Asya, Afrika ve Orta […]

Yorumlar kapatıldı.