Kadro kalitesi

İyi oynamadık ama kadro kalitesiyle kazandık. Denizli‘nin derbilerde klasikleşen sürpriz kumarlarından biri tutmadı. Erken gelen ilk golün ardından Beşiktaş oyuna daha hakimdi ama bal yapmayan arı misali. 90 dakikada Serdar Özkan‘la 2 net gol pozisyonları var ama bitirici vuruş sıfır. Ayhan‘ı çok arayan ve özellikle ilk yarıda oyun kuramayan Galatasaray buna rağmen ilk 45 dakikada Kewell‘la bir vole veya bir kafayı gole çevirebilse daha da erken koparabilirdi maçı.

Milli maçlar nedeniyle günlerdir beraber antreman yapılmaması belli ki Galatasaray’ı etkilemiş. Arda‘nın bırakın yürümeyi ayakta duracak hali yoktu. 2 gün yatsa hakkıdır. Sabri‘ye hep sallıyoruz bari bu sefer hakkını verelim iyi top oynadı, Mustafa hocanın hayallerini yıktı ama maçın adamı olmayı kıl payıyla kaçırdı. Çünkü Rüştü başrol benim dedi. Özellikle 2. golde hadi atın da bitsin bu iş dedi.

Hafta içi Avrupa maçları var. Beşiktaş ne yaparsa yapsın Manchester’dan puan alması çok zor ama işallah diyelim. Bizimkilerin ise özellikle Millilerin dinlenmeye ihtiyacı var. Atina deplasmanına bu oyun yetmez.

“Kadro kalitesi” için 8 yorum

  1. bence bundan önceki maçlara göre biraz daha ii oynadı die böle düşünüosunuz.
    ilk devre yine onun hatası yuzunden çok net bi gol yioduk.serdar özkan direğin dibinden dışarı vurdu.
    hem ilk yarı hem de ikinci yarı adam keita ya defans yaptırdı.ileri çıkınca orda duruo geri çok yavaş gelio gelmio..
    2 güzel atağa cıktı die gaza geldi zaten,bi iki kez ikisi de ilerdeyken keitaya pas vermedi sonra da bişey yapamadı tabi.
    bi de anlamadığım bişey var..be adam hep depar atmak zorundamısın çılgınca,zincirlerinden kurtulmus gibi koşmanmı lazım.

  2. Bu arada bunu sölemeden geçmeyelim. METİN OKTAY serisi çok gzll olmuş. bu sene yönetim her alanda ii işler yapıo. galiba Adnan Polat , efsane Faruk Süren’i geçicek,İŞALLAHH..

  3. murat düşünce güzel de tshirtlerin üzerindeki yazıda imla hatası var. soru ekinin ayrı yazıldığını öğrenememişler…

  4. dun cok kotu top oynadik ama hem sansimizla hemde kaliteli kadromuzla one cikmayi bildik.

  5. Bunu söyleyeceiim aklıma gelmezdi ama dün yne avazım çıktıı, sesim yettii kdr sabriii die bağırdım ama bu sefer farklı. inanılmaz oynadı yne arkasına 1-2 kez adam sarktı belki ama hep böle oynasın ve çirkefleşmesin yetr. Topal’a 8 milyon euro werilirken satılmamasını ozmnda garipsemiştim yne diorum bu adam bu takımda oynamaz. bi topu 4 kez dürtmeden oynayamıo. ama bu kötü cimbom 3 tane attı bjkye. bu sene cimbom gol atmadan maç bitirmez, bizi yenmek isteyen en az 2 gol atmak zorunda..

  6. koko seçime kdr öğrenirler:) ben para saymayı bilen yönetimi tercih ediorum.. şaka maka 2 senedr marketing adına gerçekten çok ii işler yapılıo..
    koko bi sivas analizii postu yapsana.. harbi türbülent tülbent oldu..

Yorumlar kapatıldı.