Volkan Yaman gitti kim geliyor?

Volkan bugün itibariyle Eskişehirspor’un futbolcusu oldu. İlk geldiği günden beri kendini hiç geliştirmedi ve Hakan Balta gibi mükemmel bir profesyonelin arkasında yok olup gitti. Şimdi Balta’nın yedeği kim olacak? Takım içinde Alpaslan var ancak onun da gönderileceği söyleniyor. Gönderilmese bile ben o çocuğun bek olduğunu düşünmüyorum. Aynen transfer gündeminde olan CSKA Moskovalı Caner Erkin gibi. Yani ne Alpaslan takımda kalırsa ideal yedek sol bek olur ne de Caner gelirse .

Heaa derseniz Neeskens ve Rijkaard bu gençlere sol bek oynamayı öğretir. Alpaslan’ı geçtim bugüne kadar pek öğrenemedi ve fiziği çok yetersiz. Kendisini bu akşam Talinn deplasmanında tekrar izleyeceğiz ama umutlu değilim. Caner ise daha güçlü ve yere daha sağlam basan bir genç ama hücumcu yapısından dolayı defansif anlamda özellikle kademeye girme konusunda oldukça zorlanabilir.

Peki Caner’in transferinde son durum ne? Satın alma opsiyonuyla ilgili bazı pürüzler olduğunu biliyorum.

“Volkan Yaman gitti kim geliyor?” için 8 yorum

  1. Caner veya Alpaslan’ın oynaması durumunda sağbekte kesin Uğur gerek ki takımda asimetrik bir denge sağlansın. Aynen sağda hücum beki Sabri varken sol kanatta defansif gücü yüksek Balta’nın oynaması gerektiği gibi.

  2. Bence Caner’den sol bek olur pekala. Yaşı henüz gelişmeye açık seviyede. İsmail Köybaşı forvetten devşirme sol bek oyuncusu, 4-3-3 sistemine de muhteşem uyan bir oyuncu. Caner’de esnetilebilir Rijkaard ve Neeskens sayesinde.

    En kötü bek bile olsa, Sabri’den daha kötü olamayacağına göre her halükarda kaliteli olur.

  3. Koko senin duyumlarin nedir? Caner disinda bi aday mi var?Daha kesfedilmemis Hollandali bi gurbetci mesala?

  4. Caner bitmiş durumda yani alternatif bir isim yok. Canerle anlaşma sağlandı geliyor. Büyük ihtimal bu maçtan sonra Sercan’a takas gidecek oyuncular son maçlarını oynadıktan sonra ikisi birlikte imzalayacak ve kulüp resmi açıklamasını yapacak.

    Caner iyi bir sol bek. Dediğimiz gibi Sabri’ye bile sağ bek diyebiliyorsak Caner ondan çok daha defansif yeteneklere sahip bir oyuncu. Hem de ofansif gücü çok yüksek. Sabrinin çok daha dengelisi yani. Bu mevki ona cuk oturur. Ayrıca yaşı daha çok genç yani Rijkaard eksiklerini rahatça giderir bu oyuncunun. Alpaslanla da kıyaslanmaz. Hakan Balta’nın güzel ve genç bir alternatifi.

  5. @ahmed

    Adam gibi konuş. Senin gibi seviyesiz ve saçma biri ile muhatap olmam.

    Bu saçma yorumun ayrıca bu sitede yayınlaması da düşündürücü.

  6. Bu arada ben bu terbiyesiz adamı tanıyorum yanlış anlaşılmasın 🙂 bir gerginlik yok yani. Caner’i seviyoruz tabi.

  7. seviyorum seni selocan..
    şaka bi yana caner gelirse bence yararlı olur bize..en kötü hakanın dinlenmesi gerektiğinde yada allah korusun sakatlığında alparslanın yerine o oynar..
    sercanın gelmesi de iyi olur.ama mehmet topuza verilen para gibi bi miktar verilmez işallah.

Yorumlar kapatıldı.