Bir Tomasson vardı…

1998-2002 yılları arasında Feyenoord formasıyla parlayan daha sonra Milan’a transfer olarak 3 sezonda 22 gol kaydeden Danimarkalı forvet Tomasson, İtalya’daki dönemin ardından sırasıyla Stuttgart ve Villarreal formaları giyerek kariyerinde düşüşe geçmişti.

Geçen sezon kariyerinin parlama noktası olan Feyenoord’a geri dönen 32 yaşındaki Tomasson, bugün Danimarka Milli takım formasıyla Şili karşısında 1 gol atarsa 1912-1925 yılları arasında Milli takım forması giymiş olan Poul Nielsen’in 52 gollük rekorunu egale edecek. Eğer 1’den fazla gol atarsa yeni rekorun sahibi olacak.

Zamanında Türk basını bu adamı da 3 büyüklerimize transfer etmişti. Gelseydi ne kadar iş yapardı bilemiyorum ama ben oyun stili pek beğenmezdim. Feyenoord formasıyla 1-2 sezonun ardından Milli takım formasıyla en çok gol atan futbolcu ünvanını da aldıktan sonra formasını asar muhtemelen.

“Bir Tomasson vardı…” için 7 yorum

  1. Abi Norveç’e kafayı takmışsın heralde. Başka birşeyler düşünüyormuşsun galiba. Bu adam bildiğin Danimarkalı, ne demekse.

  2. tomasson danimarkalı yalnız..yok,hepsi viking sonuçta ne fark eder diyorsan orası ayrı:)

  3. o değil de,girdiğin hemen her post da -bazen göz ucuyla da olsa- blogunu severek-düzenli ziyaret ettğim halde üşenip yorum yapmazken hiç,ilk kez yorumda bulunmak için hatanı kollamış gibi oldum:) blogun güzel ama ailecek severek izliyoruz:)

Yorumlar kapatıldı.