Keirrison Benfica’da

Barcelona geçen hafta 14 milyon euroya transfer ettiği Keirrison’u kiralayacağını açıklamıştı. Keirrison bu sezon Portekiz’de oynayacak. Güney Amerikalı futbolcuların Avrupa’ya uyum sağlayabilmesi için ideal bir ülke. Bunun örneklerini daha önce görmüştük.

Keirrison bu sezon biraz güçlenir ve Avrupa futboluna adapte olursa seneye Barcelona için önemli bir silah haline gelebilir.

“Keirrison Benfica’da” için 2 yorum

  1. Zaten Benfica’nın da canına tak etti artık Porto’dan daha iyi olmak istiyorlar. Şu ana kadar yaptıkları transferlerle de bunun sinyallerini verdiler. Ama Porto da boş değil. Lopez ve Lucho’yu gönderip Falcao ve Belluschi’yi aldılar. Gelenler gidenleri yine aratmayacak gibi.
    Benfica özellikle defansını güçlendirirse Porto’yu bu sezon üzebilir. Tabi Sporting’i de unutmamak lazım. Moutinho ve Veloso’lu orta sahaya Mattias Fernandez eklendi. Bu sezon portekiz ligi keyifli geçecek gibi…

  2. birtürlü avrupa’da istediği başarıyı yakalayamayan benfica bu sezon neler yapacak çok merak ediyorum açıkcası…
    bu sezon şuana kadar 23.000.000 euro harcadılar transfere,en son federasyon kupasında brezilya forması giyen ramires kadroya katılmıştı..şimdi keirrison kiralandığı öğrenince bişeyler yazayım dedim..
    forvet hattı nuno gomez,saviola,cardozo,freddy adu,makukula,mantorras ve weldon bence hiçte fena değil…
    orta sahaya ve savunmaya kaliteli birkaç takviye ile porto’yu zorlarlar mı ?

Yorumlar kapatıldı.