Elano

Profesyonel futbolculuk kariyerine Santos’ta başlayan Elano, 2005 yılında Shakhtar’a transfer olmuştu. Shakhtar’da geçirdiği başarılı 2 sezonun ardından Premier League’in yolunu tutan Brezilyalı, 2007’den beri Manchester City forması giyiyor.

Brezilya Milli takımın banko oyuncularından olmasa da zaman zaman kadroda yer bulan ve ortasahanın neredeyse her yerinde rahatlıkla görev yapabilen Elano, özellikle dribbling ve frikikleriyle ön plana çıkıyor. Manchester City’de oyun kuruculuk yapan Brezilyalı’nın vizyonu, yaratıcılığı ve penaltı ustalığı da diğer öne çıkan özellikleri.

Şimdi nereden geldi akşam akşam Elano diyeceksiniz. Boşverin geldi işte, Football Manager günlerimi özledim heralde…

“Elano” için 23 yorum

  1. Koko isim verdiyse doğrudur.
    Ben duyum falan almam da. Güven bir blog daha elano haberini verdi.
    Onun blogunda da transfer duyumu bulmak imkansızdır.
    Hayırlısı.

  2. Bu arkadaşı hatırlıyorumda Pazartesi sabahı transfer açıklanacak diyen arkadaştı.Transfer haberi olmayabilir belki bu yazdığın ama trans haberi ise kusura bakma ama güvenmiyorum.Tanımadığım ve yorumlarını takip etmediğim için birşeyde demek istemiyorum ama pazartesi sabahı transfer açıklanacak falın tutmamıştı.

  3. pazartesi günü transfer açıklanacak dememiştim bir daha oku istersen… şimdi de demedim zaten…

  4. elano iiydir hostur da.. gercekci mi.. gerci burda yazıldıysa vardır birşeyler ama.. gorecegiz..

  5. koko kardes daha önce keitayida önceden demissin
    kimden aldin bu duyumu hakkaten gelirse süper olur 🙂

  6. Elanonun adı bugun cıkmıs galiba bi gazetede bence olmaz. 🙂 tecrubelerime dayanarak soyluyorum.. keşke olsa ama..

  7. gercek hayati bosverin, kokocum hatirlar 2 yil once FM’de Manchester United’da Elano ile cosusumu, ordan aklina gelmistir:) alinmadik kupa kazanilmadik kupa birakmadik ilk yilda daha…

    PS: Emir’in “holidaye de cok guzel cikarsin” yazcagini gorur gibiyim, eyvallah diyorum, koseme cekiliyorum, Elano’ya saygilarimi iletiyorum 🙂

    PS2: Ben donmeden bi patlatsak mi?

  8. zor ama olursa ii olur. ama alıp ta parasını ödeyemeyeceksek, yada sırf buunun ödeyip dierlerine vermiceksek, boş wer gelmesin, gerçi koko da geldi dememişşşşş!!!!! ya her neyse..

  9. Lig tv’de alt yazı geçiyormuş Mümtaz Tahincioğlu yıldız bir futbolcuyu kadroya katıcaz demiş.
    Anlaşmadan böyle bir konuşma yapmaz herhalde.
    Bu haberle bağdaşıyor.

    Konu ile alakası yok ama bir yöneticinin yıldız futbolcu gibi söylemleri beni güldürüyor.
    Futbolcu de olsun bitsin

  10. @koko,bu post artq bnde gözükmüo. bnm pcdemi sorun war yoksa kaldırdınmı?

  11. Ya, ben de Fiorentina’ya almıştım FM’de, çok işime yaramıştı. Pazzini’me bol bol asist yapıyordu. Suratını görmeden sevdiğim insanlardan o yüzden, suratını gördüm, daha da sevdim. ‘Basında çıktıysa gelmez ama keşke gelse’ kontenjanıma koyuyorum.

  12. @ koko, ya hiç annamam koray da nie durup dururken böle şeyler yazar..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

  13. Elano çoğu yerde çıkmaya başladı.
    Açıklansın artık biri. Çok geç kaldık transferde.

  14. Koray yine bildin ne diyim sana ben helal olsun. Bu arada ben de bir gaflet ve dalalet içinde senin ismini verdiğin Elano ve Jo’nun medyadaki haberleri üstüne post atmıştım ama Galatasaray yönetimi bazılarının değimiyle beni kapak etti. süper ligin geliişimi açısından müthiş bir transfer. Ali Sami Yen’e gitmek için sabırsızlanıyorum bir Trabzonsporlu olarak. Keşke her transfer beni böyle kapak etse yaa.:):) Helal olsun Galatasaray yönetimine de, hayırlısı olsun Galatasaray ve Türk futbolu için.

Yorumlar kapatıldı.