Waffle ağır geldi

Kuralar ilk çekildiğinde geçen sezonki Sivas’ı düşünüp Anderlecht’i eleyebilirler demiştim. Sivas’ın yeni sezon öncesi yaptığı transferlerin ardından oynadığı hazırlık maçlarını izlemediğim için de bugünkü maç öncesi herhangi bir yorumda bulunmak istemedim.

Ama bu akşamki Anderlecht maçını izleyince gözlerime inanamadım. Geçen sezonki Sivas nerede? Bugünkü Sivas nerede? Arada dağlar kadar fark var. Tamam Mehmet Yıldız ve Sezer Badur gibi önemli adamlar sakat ama Turkcell Süper lig ikincisi olmuş bir takım 2 pas yapamaz mı? Bekler bir tane kademeye giremez mi? Rakip takımın kalecisini bir kez olsun tedirgin edemez mi? Çok fena çok…

Bülent Uygun en büyük hatayı da takımın en iyi oyuncusu Herve Tum‘u yollayarak yaptı bana göre. Yerine de futbolcu olduğuna bile inanmadığım Ersen Martin‘i aldı. Kendisi yeni transferlerinden oldukça ümitli ancak ben Sivas’ın yeni kadrosuyla bu sezon çok zor günler yaşayacağını düşünmeye başladım. Daha erken, uyum sorunu filan tamam da amatör takım gibi hatalar vardı bu akşam sahada.

Sonu da 5’lik oldu haliyle…

“Waffle ağır geldi” için 9 yorum

  1. Butun hata bana aittir diyo şimdi tv de..bu klişede iyice yerleşti, bravo…

  2. takke düştü kel göründü. şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacağım transfer yapmak lazım diye takımın bütün kimyasını bozup saçma sapan bi dünya adam alıp defansın göbeğini 2 senedir toplam beş maç oynayan yasinle tslnin en rahatsız topçusu sedata bırakırsan olacağı budur adam rakiple ve hakemle didişmekten top oynamadı. ama bülent uygun sözünü tuttu 6 yemedi 8 yemedi 5 yedi.Aferin. umarım artık biraz susar.

  3. bence büyük bir risk aldı takım kazansa veya iyi bir sonuç alsa medya onu kahraman ilan ederdi, ama her zaman işler istediği gibi yürümüyor ben yine de onu ve cesaretini tebrik ediyorum.

  4. sivasspor hazırlık kampında takımın birtürlü geçen seneki havayı yakalayamadığı çok bariz görüldü..adı üzerinde hazırlık kampı ama geçen sezon yapılan sezon öncesi kampta bir önceki sezondan daha iyi olacakları görülüyordu..takıma ne olmuşsa uyumsuzluk çok net belli oluyordu hazırlık maçlarında…bu uyumsuzluk ve tecrübesizlikte birleşince birde üstüne bu kadar istekli bir anderlecht olunca tek pozisyona girmeden maçı tamamlıyorsunuz..ne yediğiniz rakibe kalmış??

  5. @koko, TUM görüşüne kesin katılıorum, sorduk neymiş yaşlıymış para kazanmışlar. ya şampionllar ligi ön eleme maçına 2 yabancıyyla mı çıkılır. nerede transferler? bu sakatlar ne zmn oynadıda sakatlandı? bide bişey sorucam sivas elenirse uefayamı gidio, bülent dün artk uefadaki rakipi beklicez dedi. o bi sonraki elemede elenirse diilmi koko??

  6. uefa’da play-off rouduna gidiyor.

    yasin’den kurtuldugumuza bir kere daha sevindim dun aksam. kalitesini bir kere daha belli etti.

    turbulent sampiyonlar ligi kazanmak istiyorum falan diye atip tutuyordu; ama o sahneye cikinca turbulans oldugunu gordu.

  7. Maçın hemen 1. dakikasından zaten maçın 5’lik olacağı belliydi. Ersen Martin ve TUm konusunda sana 100% katılıyorum Koko. İspanya liginde iyi kötü 5-10 maç oynamış bunca sene TSL’de oynamış bir futbolcu bir topu ayağında tutup bir pas mı yapamaz. Hadi sırtın dönük oynayamıyorsun kardeşim o boyla bir kafa topuda mı indiremiyorsun. Yazık hem de çok yazık oldu.

Yorumlar kapatıldı.