Tobol:1 Galatasaray:1

Bütün maç oyun kuramamamız ve duran toplar hariç pozisyon bulamamamız için bu seferlik yeni sisteme alışma çabaları, yeni sezon öncesi yapılan ağır antremanların yorgunluğu ve eksik kadro deyip geçelim ama gözüme çarpan bazı bireysel performansları da değerlendirmek istiyorum.

Servet: Bedenen Galatasaray’da kaldı ama aklı Marsilya’ya transfer olmuş.

Sabri: Bela mısın? Çek git artık!

Alpaslan: Bu çocuk sol bek filan değil. Bu fizikle de olması çok zor ama zaman içinde sol açık için iyi bir alternatif olabilir.

Mustafa Sarp: Takımdaki en beğendiğim isimdi. Mücadele, istek, hırs herşey vardı.

Aydın: Biraz kıpırdandı mı sanki?

Erhan: Ancak Tobol’un forvetinde oynar.

Yaser: Hazırlık maçlarında iyi performans göstermesine rağmen ben hala Galatasaray’ın futbolcusu olmadığını iddia ediyorum.

Arda: Kaptanı sol çizgi yerine içte oynatmak büyük ziyan olur.

“Tobol:1 Galatasaray:1” için 11 yorum

  1. Yine aynı sorunlar, allahtan bir şans golü attık da işler kağıt üzerinde düzeldi biraz. asıl benim anlamakta zorlandığım şey, senelerdir bu takım benim sağ bekim ve oyun zekası yüksek oyunu geriden kurabilen bir savunma oyuncum diye bağırıyor ve yıllardır ne yönetimlerin, ne de teknik direktörlerin bu bölgelere öncelikli olarak adam aramak akıllarına gelmiyor. Diğer taraftan, Galatasaray’ın kornerlerini ve serbest vuruşlarını kullanan kişinin Sabri olması, dayanılmaz bir eziyet. Bu takım kimleri gördü ve şimdi ne durumda malesef.

  2. En basta; ilk resmi macta yine sabrinin hatasindan gol yememiz buyuk sans, su macta iyi oynicak falan diye korkuodum acikcasi. Sabriden coban dahi olmiyacagini umarim Rijkaard en kisa zamanda gorucek.

    Ardanin da dedigi gibi butun mac servet ve gokhan zan in topu 20-50 m arasi ileriye atma cabalarini izlemekten icim bayildi, kardesim gozunuzu kapatip vursaniz 1-2 tanesi bizimkilere gider heralde, aklim almiyo bu yeteneksizligi.

    Koko dedigin gibi yaser kesinlikle GS in topcusu deil, yedek forveti bile olmamali bence, toplamda ezdigi, kaptirdigi top sayisi nedir acikcasi merak ediyorum.

    Mustafa Sarp in gelisiyle de panik Baris a kulube gozukur heralde, cok daha sakin ve olumlu top kullanabiliyor.

    Ardanin ortada oynamasi konusuna gelince, Arda kesinlikle oyun zekasi ne kadar yuksek bi oyuncu olsa da, sirtini cizgiye dayamadan rahat calim atabilen bi oyuncu deil. Ters taraftan gelen adam Arda farkinda olana kadar cok rahat topu kapiyo ondan. Ya bu konu uzerine gercekten cok calisicak ve gercek bi orta saha oyuncusu topu nasil saklar ( ah HAGI ah) ogrenicek, ya da cizgi de oynicak, bu kadar basit.

  3. Güzel başlangıç 🙂 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Tobol adına !

  4. Sezon başı ne dmk? bu takım hangi taktikle oynadı biirinz söylesin. sahada ne organizasyonlar yapıldı?. ya allah aşkına bna 1 pozisyon söyleyin. koca 90 dakikada halısahadan 11 tane adam getrsen bi iki pas yapıp bi pozisyon bulur. bu takım çook kötü. Acil 3 tane transfer lazım. 1 defans(marquez-barcelonayla sorunları war), 1 çift ynlü ortasaha(murrat ceylan), 1 hızlı forvet(Uche-Getafe).. bu takım çok ama çok kötü. eksikler dieceksniz. farktmez gelicekler beli. onlarda bi yere kdr aynı gçn sezon olduu gbii.
    endişelendiriyor..
    son sözüm sabriyi takımda tutan başkana, sn bu adamı takmda tuuttuun sürece özhan canaydın bile sndn daha başarılı bi başkan sayın Adnan POLAT..

  5. @ murat
    3 transfer ??
    para???
    transfere gerek yok dediğin kadar. bence takım kadro olarak kötü diil.
    orta sahamız yeterli.
    defansta oyun kuramıoruz ama bu yeni bişey diil. kaç senedir böle bu..
    linderoth oynayabilirse bu işi yapar defanstan topu alarak
    sabri gitsin yeter..

  6. Altı üstü Tobol beyler! zaten yedek takımla çıkmışız işte! abartmaya, strese, drama yazmaya gerek yok!

  7. Aydın bence Galatasaray daki kredisini bu maçla bitirmiştir. Yahu insanda biraz hırs olur, o formayı giymek isteyen kaç milyon genç vardır şu ülkede. Tamam top alamıyorsun belki ama orta saha ya yaklaş bir şeyler yap. Arda gelip defanstan top çıkarıyor yahu yeri geldiğinde hiç mi örnek almıyorsun. Neyse çok kızdım daha fazla yazmiyim..

  8. dün rijkaard beni sahaya koyup oynatsaydı yeminle söylüyorum o aydından yaserden daha çok çaba gösterirdim o formanın aşkına.benimle yaşıt o adamlar ama o yaşta o ne ruhsuzluk o ne içi geçmişlik anlamıyorum.hiç mi sevgileri yok saygıları yok o formaya o taraftara.bu kafayla bir daha o formayı zor bulurlar.aşırı paniğe gerek yok 3. takımımız vardı dün sahada.aslar geldiğinde daha güzel olacağız inşallah.ama allah rızası için gs aşkı için bir SAĞ BEK…

  9. Muratti’ nin yorumuna katiliyorum. Bu adamlardan Gs kalitesinde bir oyuncu cikarmak imkansiz. Yaser ve Aydin’in acilen kiralik verilmeleri lazim. Aydin hala olmamis bir sezon daha gitmeli, insanda biraz istek olur gidersin top istersin ben boyle bir sey gormedim. Yaser’in de resmen oyun bilgisi yetmiyor, Bank Asya’da boyle hareketler yapan futbolcu bile yoktur.

    Sarp istekli ama cok yeterli bir futbolcu degil. Erhan’in neyi ekstra oldugu icin ilk 11 e aldi onu bile anlamadim. Hizli degil, pozisyon alamiyor, hava toplarinda yok vsvs.. Emre colak haric hepsi kiralik en iyi opsiyon.Sabri’den de biktim usandim onu da eklemeden gecemiycem.

Yorumlar kapatıldı.