Fabio Aurelio Benitez’in planlarını bozdu

Geçen hafta tatilde çocuklarıyla oyun oynarken dizini sakatlayan Fabio Aurelio’nun 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu beklenmedik sakatlık sonrası Dossena‘yı Juventus’a satmayı planlayan Benitez‘in bu kararını gözden geçirme kararı aldığı söyleniyor.

Finansal açıdan çok rahat olmadığı için fazla tranfer yapmayacağı söylenen Liverpool’un bu beklenmedik gelişme sonrası ne yapacağını çok merak ediyorum. Takımdaki bir diğer sol bek Emiliano Insúa‘nun bu bölgeyi doldurabileceği söyleniyor ancak 20 yaşındaki Arjantinli yetenekli olsa da daha çok tecrübesiz. Geçen sene zaman zaman oynadığı maçlarda bunu gördük. Benitez’in geçen hafta Arsene Wenger‘in de transfer listesinde olan Paris Saint-Germainli 18’lik sol bek Chris Mavinga‘yla ilgilendiğini duymuştum. Mavinga’yı canlı izlemedim ama defalarca genç Milli olan Fransız’ın çok yetenekli olduğu söyleniyor. Tabii ki Premier League için ne kadar yeterlidir bilemiyorum.

Liverpool’un sağ beke yaptığı Glen Johnson transferi sonrası şimdi de sol beke sağlam bir adam alması gerekiyor. Dossena’yı satmasalar ilk 11’de şans verseler diyeceğim ama o da geçen sezon hiç tutmadı Anfield’da.

Fabio Aurelio da çocuklarıyla nasıl oynuyorsa artık, veletler çift daldı heralde…

“Fabio Aurelio Benitez’in planlarını bozdu” için 2 yorum

  1. 6 ayı duyunca çok üzülmüştüm ancak Benitez açıklamış, Aurelio ameliyat olacakmış, ameliyattan sonraki durumuna göre 1 veya 2 ay sahalardan uzak kalacakmış.

    Ayrıca Daily Mail’e göre bahsi geçen Chris Mavinga, Liverpool ile anlaşmış. Ne kadar doğru bilemiyorum.

  2. @aea; Benitez’in açıklamaları ben de okudum umarım dediği gibi Aurelio 2 aya döner ancak ben Aralık ayına kadar verim alınabileceğini zannetmiyorum. Bu arada Chris Mavinga’yı izlemişliğin var mıdır? Bir bilgin var mı?

Yorumlar kapatıldı.