Abdul Kader Keita Galatasaray’da!

Galatasaray’ın kaç gündür Lyon’dan Govou’yla ilgilendiği söyleniyordu. Footballove’da yorumlarda fikir alış verişi yaptığımız arkadaşlara Galatasaray’ın Govou’yla değil Keita’yla ilgilendiğini duyduğumu söylemiştim. Bu sabah itibariyle de resmi siteden açıklanmış.

Böylesine hızlı, hem kanatta hem de forvette oynayabilen bir adama çok ihtiyacımız vardı. 4-3-3’ün her iki kanadında da hem Arda hem de Kewell’la rotasyona girecek olması kadro zenginliği açısından da nefis oldu.  Güzel bir tranfer, Galatasaray’a hayırlı olsun.

Bu arada Lyon’un 2 sene önce Lille’den 16 milyon euroya aldığı Keita’ya ne kadar ödedik büyük merak içindeyim.

Daha geniş bir değerlendirme akşamüstü geliyor… Şimdilik buyrun videosunu.

“Abdul Kader Keita Galatasaray’da!” için 24 yorum

  1. Koray bir dediğin de çıkmasın be dostum:) Tabi benimde koray derse doğrudur dediğim birşey de yanlış çıksın,sen Keita dediğinden beri ha bugün ha yarın diye bekliyordum valla.Haldun Üstünel de olunca işin içinde.Harbiden sen bu adamın kuzeni falan mısın?:)

    Bu arada Galatasaray camiasına hayırlı olsun.Bence overrated Govou’nun gelmesinden iyidir.Aynı zamanda madd olarak daha az külfetli bir transfer.1- 2 sene içinde 1 önemli transfer daha yapabilir hem .Valla yönetimin transfer hamleleri 2 yıldır etkileyici ama aynı etkileyiciliği takımla ilgili verdikleri kararlarda da göstermeliler.

  2. Çizgiye inip açtığı ortalar ve driblingleriyle Holosko’yu andırdı bana… Galatasaray’a hayırlı olsun…

  3. @kerem; leo franco, uğur uçar, emre güngör, servet, hakan balta, topal, ayhan, barış, keita, arda, baros

    ortadaki ayhan, topal, barış üçlüsüne sağlıklı bir linderoth girebilir. Arda zaman zaman sol iç oynyabilir bu durumda kewell’da sol ve sağ açığa girebilir.

  4. valla Koray hakkaten demiştin kaç gün öncesinden bilioduk transferi 🙂

    bence hızlı bir arap bize lazımdı 🙂 Zorlu baskı yediğimiz maçlarda kontraatak opsiyonu katacağı kesin..sıkıştığın zamanlarda kanada çekebilirsin,her an balta stoperlere kart göstertebilirsin..İyi kullanıldı mı bence çok önemli silah..

    Ama problem, böle transfer oldu mu nedense birinden birinin performansına bişiler oluyor, Baros tan korkuyorum o yüzden bu sene..

  5. gs.org’da forvet oyuncusu yazmislar, 52 macta 5 golu gorunce korktum, bu bildigin winger ya, cok iyiymis dribblingi. hayirli olsun.

  6. Bir bu compilation ı var heralde Keitanın , sabahtan beri youtube ‘den de herkes bir bunu izliyo, izlettiriyo..video mu hızlı keita mı 🙂

  7. @ koko, 3 gndr sna israrla govuoyu sormama ragmn keita dedn bska bsy demedn. Tebrk ederm koko yne one cktn. Yalnz bsy sorucm snce bu trnsferden de sora 4-3-3 mu oynarz yoksa 4-4-1-1 mi.?

  8. Galatasarayımıza hayırlı olsun, adamı daha önce hiç izlememiştim, koray saolsun videolarını koymuşsun. Videolar iyi hoşta bu adam biraz bencil sanki ya bende öyle bir hava estirdi…

  9. @murat; bence 4-3-3 bir kanatta arda diğer kanatta keita zaman zaman kewell’da rotasyona girer.

    @can; keita’nın daha önceki izlediğim maçlarında gözüme çarpan en önemli eksiği bitirici vuruşunun zayıf olmasıydı. videolar aldatmasın sonuçta bir oyuncu üzerine yapıldıkları için topu alıp gittiği pozisyonlar kullanılıyor. bu sezon sağ çizgiden sıfıra kadar inip çok asist yapar keita benden söylemesi.

  10. @ tanjue; at kuyruğu saçlarına kurban olduğum haldun üstünel’le beraber yapıyoruz transferleri:)

  11. @murat; nonda’ya takım aranıyordu ancak bu saatten sonra kalması daha mantıklı gibi geliyor bana. owen’la el sıkışıldığını yakından biliyorum ama takımda baros varken o kadar paraya alınan bir adamı yedek oturtmanın anlamsız olucağını düşündü galatasaray yönetimi. bence de doğru yaptılar ve almadılar. yerli bir forvet olabilir mi dediler ama bonservis bedellerinin hali ortada ateş pahası…
    bence bu transfer sonrası bir de sağ bek işini halledersek tamamdır.

  12. @ koko, bnce sagbek gerek yok bi tek Murat ceylani gormk isterdm bide serwet giderse premier league’den Distin’i.. Ama takm iii gozukuo. Linderoth ne durumda biliomusn?

  13. murat ceylan iyi futbolcu ama ona yerimiz yok bence şuan. linderoth baya istekliymiş, herkes de çok ümitli umarım kıçındaki kemik bu sene yerinde durur…

  14. Bn topali beenmiorm eer gerckten 8.5 milyon euro weren warsa hic dusunmeden satarm. Oyuzden Murat ceylan gelsin istedm.

  15. iyi günler melih şabanoğlu bloğunda linderoth gibi oyunu iki yönlü oynayan bi oyuncuyla anlaşıldı yakında açıklanır dedi acaba sizin bu ismin kim olduğu hakkında bi fikrinizi varmı bana neill gibi geliyo hem sağ bek hem göbekte oynayabildiği için teşekkürler…

  16. neill ile görüşüldüğünü daha önceki yazılarımda yazmıştım ancak tek problem yıllık istediği 2.3 milyon euroydu. son olarak hangi aşamaya gelindi bilemiyorum ancak kewell’la beraber hollanda kampına katılırsa hiç şaşırmam.

  17. hehe o da doğru ama burada önemli mesaj sanki oyunu iki yönlü oynayabilmesi gibi geliyo bana umarım kaliteli bir oyuncuyu daha katabiliriz bünyemize

  18. koko snn çıkardıın kadroya göre, bu sene belli oldıukii defans we ortasaha yerlilere emanet olucak transfer olmazsa. uzun dönemde bzm yerli oyuncuların genel problemi olan istikrarsızlık ortaya çıkarmı sence. bide sezonu erken açtık..??

  19. @Murat Akyol

    sezonun erken açılmasının sebebi geçen seneki Galatasaray’ın eşşekliğinden olduğunu biliyorsundur.(Tobol elemesi olduğu için.)

Yorumlar kapatıldı.