İmaj hakların batsın

Real Madrid’le Ronaldo arasındaki kontrat görüşmelerinde sıkıntı varmış. Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunun imaj hakları gelirleri konusunda Real Madrid’den %50’den daha fazla pay istediklerini açıklamış.

Bu imaj hakkı konusunda Real’in standartının her futbolcu için aynı olduğunu ve imaj hakkıyla kazanılan gelirleri %50-%50 paylaştıklarını daha önce duymuştum. Hatta zamanında imaj kralı Beckham’la bile aynı şekilde anlaşmışlardı.

Tabii senede 13 milyon euro gibi bir rakam alacağı konuşulan şımarık Ronaldo daha da fazlasını istiyor. Florentino Perez de standartı bozmak istemiyor. Bir şekilde imzalayın artık şu anlaşmayı da herkes bi’ rahatlasın.

“İmaj hakların batsın” için 8 yorum

  1. oooo koko snde taktın adama be kardeşim. messi bukdr para kazanamıo die yapmayalım böle lütfen.
    adam dünyanın enn iisi olacak okdr kapriss..

  2. hadi hadi pes te messiden dha ii die böle yapıosundur sen.. gerçi brz magandalıı war orada haklısın.

  3. adama giydiren giydirene: D… ronaldo yu severim ve ayar : ) da olmam pek ama Beckham için bozulmayan standart bu zonta : )için hiç bozulmaz . Neyine yetmiyo 13 milyon euro…

  4. bende ayar oluyorum ama bunun sebebini psikolojik yönden incelemek gerekebilir.sanki içimizde bir yerlerde adamın yerinde olma isteği var ve bu sebebden dolayıda gizli bir kıskançlık yaşıyoruz gibi :))

  5. bu adami caddebostan plajinda kirmizi mayosuyla mangal basinda gorsem sasirmam beyler.

  6. Pazarlama gözüyle ve BCG Matrixine göre yorumlarsak Beckham: Star C.Ronaldo: Question Mark onun için akıllı uslu dursun yoksa Katar kapısı orda..

Yorumlar kapatıldı.