Yavaş be abi

Picture 2

Manchester United resmi sitesinden Real Madrid tarafından Ronaldo’ya yapılan rekor teklifin kabul edildiği açıklanmış. Açıklamada Ronaldo’nun da ayrılmak istediği bilgisine yer verilmiş.

Şu çirkin adama 80 milyon pound, 94 milyon euro, 131 milyon dolar verilir mi ya!

“Yavaş be abi” için 6 yorum

  1. helal olsun adamıma be. yakışır sana dünyanın en pahalı futbolcusu olmak. Messi snn yrn bile etmez.. Bnde azcık messi’ye salliiim.

  2. Kaka dan daha pahaliya transfer olmamaliydi. Bari haddini bilsinde yillik ucreti Kaka’dan fazla olmasin

  3. Cidden üzüldüm ama hayırlı olsun ne diyelim. Ferguson takımının en önemli oyuncusunu satıyorsa bir bildiği vardır.

    Yeni 7 numara muhtemelen Ribery olacak. Ronaldo’nun yerini doldurur mu? Bence dolduramaz. Ferguson Nani’yi de seneye gönderecek muhtemelen. Artık Portekiz’den adam getirmez heralde..

    Alınan parayla Newcastle’ı satın alıp pilot kulüp yapabilirler ayrıca 🙂

  4. Seneye La liga iyi hoş olacakta keşke Juventus alabilseydi Ronaldoyu.O kadar para veremezler ama.Cidden abartılmış biraz.Ancak en azından en kötü ihtimal senede iki kez Messi’nin Ronaldo’yu madara etmesini izleriz.İtalyan liginde oynamaları daha hoş olurdu.Seneye Nedved,Zlatan,Kaka’ yok.Kim bilir daha kimler gider.Bizde sadece Juventus’u izlemekle yetineceğiz o zaman.Önümüzdeki sene’ ‘campione Juve”.Bu konudan saptım özür dilerim.:D
    Ronaldo iyi hoş adam da her zaman iyi oynar maç kazandırır denen bir adam değil.Değilşik bir form grafiği var.Bu parayla takım kurarsın.Manchester niye sattı onu anlamam.Ribery falan tıraş işler.Nani’yi sıksan Ronaldo suyundan 2-3 gram çıkar ancak.Çok uzatmayayım kaçayım ben

Yorumlar kapatıldı.