Gerrard aşka gelmiş

Futbol yazarları birliği tarafından yılın futbolcusu seçilen Gerrard, ödülünü aldıktan sonra “The Sun” gazetesine açıklamalarda bulunmuş.

Bu sezon şampiyonluk yarışında çok şanssız maçlar yaşadıklarına değinen kaptan, az da olsa kalan 2 haftada şampiyonluk şanslarının devam ettiği söylemiş. Muhtemelen kendi de inanmıyordur bu söylediğine. Asıl bomba açıklamayı da bunun üzerine yapmış ve şöyle demiş;

“Önümüzdeki sezon Liverpool ile Premier League’i kazanıp ardından yazın İngiltere formasıyla 2010 Dünya Kupasını kazanmak istiyorum. 2010 kariyerimin en iyi sezonu olabilir.”

Seviyorum kaptan seni ama aynı sezon içinde Liverpool ile 20 sene sonra Premier League, İngiltere ile 44 sene sonra Dünya kupası zoooooorrrr…

“Gerrard aşka gelmiş” için 7 yorum

  1. Kanka Bülent Uygun’un açıklamaları kadar ütopik değil ama ya…
    Bence mümkünatı var sanki bu dediğinin…

  2. Gayet de olur yahu. Seneye artık şu MANU’nun hayvan devrinin biteceğini düşünüyorum. E Liverpool da hep üstüne koyarak gidiyor çünkü artık paraları var. Premier League’de parasız şampiyon olmak çok zor çünkü geniş ve kaliteli kadro lazım. Şu kadroya iki üç tane daha takviyeyle ve MANU’nun düşüşüyle Liverpool en büyük aday olur bir sonraki sene için. Tabi Chelsea’yi hiç saymak istemiyorum 🙂

    Dünya Kupasına gelince, bence hayvan gibi kadrosu var İngiltere’nin. Neden kazanamasınlar?

  3. Liverpool konusunda ben de ümitliyim, defansa ve kanatlara yapılacak takviyelerle şampiyonluk gelebilir ancak ikisi birden hakkaten çok zorrr.
    En son kazandıkları 1966 Dünya kupasından beri “hayvan” gibi kadrosu var İngiltere’nin ama olmuyor iste…

  4. 1964-1965 Manchester United
    1965-1966 Liverpool
    1966-1967 Manchester United

    1966 England

    Şu dünya kupası 1966’nın yazına geliyor dimi 😀 Sir Bobby Charlton senin yerine yaptı diyecektim ama araya girmişler ne yazık ki . stevie’ye rüyalarında bol şans dilerim. Ama Wazza’dan 44 yıl sonra Dünya Kupası ve ard arda 4 yıllık Premier League şampiyonluğu çok güzel olur .

  5. Bu arada 4 sene üst üste şampiyonluk ne football league ne de premier league tarihinde yok. 3 lerin arasına birileri giriyor hep.122 ve 44 güzel olur.

  6. o değilde formaları geleneklerine çok marjinal, ama güzel görünüyor. sık giymiyorlar galiba ilk defa gördüm

Yorumlar kapatıldı.