Manchester United Şampi

Dün akşam oynanan erteleme maçında Wigan ilk yarıyı 1-0 önde kapayınca Liverpoollu futbolcular, taraftarlar ve Rafa Benitez kesin acayip heyecanlanmışlardır. Ben de dahil olmak üzere “acaba mı?” dedik. “Wigan bu akşam koyarsa bir de üstüne haftasonu Arshavin Liverpool’a yaptığını Old Trafford’da Manchester’a da yapar mı?” fantezilerine kaptırdık kendimizi. Ama olmadı, Manchester United yine gösterip vermedi ve 1-0 yenik duruma düştüğü maçı, sezon sonu gidiyorum diyen Tevez ve Carrick‘in golleriyle 1-2 kazandı.

Haftasonu Arsenal ile karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar bu maçtan 1 puanla bile ayrılsa Premier League şampiyonu olacak. Bu arada ilginç bir detay vereyim. Manchester United‘ı 23 sene içinde 10 kez Premier League şampiyonu yapan Sir Alex Ferguson kariyerinde 2. kez Old Trafford’da bir şampiyonluk maçına çıkacak.

Bu sezon Premier League kupasını kaldırmak için oldukça hevesli olan Liverpool kaptanı Gerrard‘ın hayalleri yine önümüzdeki senelere kaldı. Futbol yazarları birliği kendisine yılın futbolcusu ödülünü vererek teselli etti. 1990 yılından beri bu ödülü alan ilk Liverpoollu oldu Gerrard.

“Manchester United Şampi” için 5 yorum

  1. sana da büyük geçmiş olsun bu arada. bu sayfalarda çok uğraştın ama sen dahi başaramadın pool’a şampiyonluk kazandırmayı.. bir yerlerden kalan bir lanet olmalı kesin.. ayrıca,

    glory glory utd 🙂

  2. haha geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim del piero, önümüze bakacaz artık napalım:)
    bükemediğin bileği öpeceksin. manchester bu sezon çok iyidi, şampiyonluğu da hakkettiler, hepinizi tebrik ederiz…

  3. eyvallah eksik olma. bu arada fenerbahçe’nin 27 efsanesinden sonra siz de aynı yolda ilerliyormuşsunuz gibi bir his var içimde 🙂 ama bana sorarsan benitez tarzı bir adamla çok zor şampiyonluğun gelmesi, hayır yani iyi hoca elbet, hele elemeli maç usulünde gayet başarılı da ama uzun bir maraton söz konusu olduğunda stratejik planlamasını iyi yapamayan biri olduğu kesin.. muhtemelen yine önümüzdeki sezon kolay maçlarda tökezleyip sonra iş sıkışınca galibiyetler almasına rağmen hedefine ulaşamayan bir liverpool izleriz..

    tevez umarım size gitmez temennimle bitireyim en son..

  4. del piero ne diyosun allah benzetmesin fenere…
    dediğin gibi rafa eleme usulünde başarılı ancak ligde rotasyon olayına gelince çuvallıyor. önümüzdeki sezon özellikle defans bölegesine iyi transferler şart. sol bek, sağ bek, carragher’ın yanına bir stoper.
    tevez man u’da kalır gibime geliyo, sir bu son performanslardan sonra onu bırakmaz heralde ama gelirse de hayır demeyiz tabii:)

  5. Başlık fanatik’in fotomaç’ın manşetlerine benzemiş. Yakıştıramadım 🙂

Yorumlar kapatıldı.