Fatih Terim, Arda Turan, Mehmet Topal ve Sevilla

Bir süredir İspanyol gazetelerinde bu 3 isim Sevilla ile anılıyor. Hatta Sevilla başkanı Jose Maria Del Nido‘nun Terim’e kafayı fena taktığı ve önümüzdeki sene Şampiyonlar liginde iddialı olmak adına Terim’i takımın başına geçirip oldukça cömert bir transfer bütçesiyle kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediği konuşuluyor. Ancak bir İspanyol gazetesinin yaptığı “Terim Sevilla için doğru seçim olur mu?” anketinde %70’lik bir kısmın Fatih hocayı veto ettiğini de belirteyim.

Milli takım teknik direktörümüzün iki takım çalıştırma konusuna sıcak baktığını biliyoruz. Federasyon her ne kadar böyle bir şey mümkün değil dese de gelebilecek herhangi bir teklifle herşey değişebilir.

Benim asıl değinmek istediğim nokta Arda ve Topal’ın transferleri. Dün Vatan gazetesinde Tuna Kiremitçi’nin Arda için yazdıklarını okunudunuz mu bilmiyorum ama kendisine sonuna kadar katılıyorum. Sezon sonunda Sevilla mı olur kim olur bilmiyorum ama ikisinin de gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdi gençler, iyi oynuyorlar, taraftar tarafından seviliyorlar, takım yenilse bile her maçtan sonra tribünlere çağırılıyorlar ancak Hasan Şaş da zamanında böyle değil miydi? Tamam belki bir Arda değildi ama tribünler onu da çok sevmez miydi?

Bugüne baktığımızda nasıl? Bu forma için yaptıkları unutulmuş havaalanında kafasına cep telefonu atılıyor. Boşverin siz Hasan Şaş olmayın, gidin Tugay Kerimoğlu olun 38 yaşına geldiğinizde Avrupalılar size de şarkılar bestelesin…

“Fatih Terim, Arda Turan, Mehmet Topal ve Sevilla” için 2 yorum

  1. Kesin gitsin hatta biz 6. olalim Avrupa kupalarinada gitmeyelim sole takimi guzelce renove edelim.

Yorumlar kapatıldı.