Sus be sus!

3203683686_97037ba3e7

Süper Lig’in 27. haftasında Ali Sami Yen‘de yaşanan olayların baş sorumlularından biri olarak gösterilen Sabri Sarıoğlu, Galatasaray TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray – Fenerbahçe maçının sonunda ve içinde yaşanan olaylarla ilgili “günah keçisi” ilan edildiğini belirten Sabri; kendisine küfür eden Emre Belözoğlu’nun ayrıca kendisini saha içinde tehdit ettiğini söyledi.

Sus artık konuşma be! Adamın boğazına sarılıyorsun hala kendini savunuyorsun. Hiç mi utanma yok sende? Emre küfrediyormuş. Sen etmiyor musun? Her maç eller, kollar havada. Çenen kadar kafan çalışsa bugüne kadar sana verilen şansları kullanıp adam olurdun. Bıktırdın artık. Galatasaray’ın içinde seni hala nasıl barındırıyorlar onu da hiç anlamıyorum!

“Sus be sus!” için 3 yorum

  1. ilacımız sabri 🙂
    sabrini konusmasında suc bulmamak lazım asıl bunu konusturanlarda suc bulmak lazım.
    ondan bukadar komplike seyler isteme kokocum.

  2. Seninde Volkan’dan aşağı kalır yanın yok rezil herif. O forma Metin Oktay’dan, Hagi’den hiç sevmediğim ama profesyonelliğine laf edemeyeceğim Hakan Şükür’den snn gbilere kaldı ya, bize yazıklar olsun. Snn gbler varsa neyleyim şampiyonluğu..

  3. Ben uc yildir araliksiz Sabri ye saydiran ve IQ sunun 5 hadi maksimum 10 oldugunu iddaa eden bir Galatasaray taraftariyim. Ve sizin butun goruslerinize katiliyorum. Sabri kesinlikle Galatasaray a hic mi hic yakismayan bir mahlukattir.
    Ama derbi macinda herkes Sabri ye biraz fazla yukleniyor.
    Simdi pozisyonlara bakarsak; ilk basta Kapali Tribunun onundeki tac cizgisinde Emre ve SAbri omuz omuza bir mucadeleye giriyor ve SAbri Emre ye biraz kontrolsuz bir omuz atiyor. Emre kafasini reklam panolarina vurduktan sonra Sabri yanina gidip Emre yi kaldirmak istiyor ama Emre onu iki eliyle tepiyor ve ipler orda kopuyor.
    Sabri nin Emre nin bogazina sarildigi pozisyonda ise Sabri Emre ye bir faul yapiyor, sonra arkasina donmus kendi sahasina kosarken, Emre buna bir laf ediyor ve isaret parmagiyla haddini bil ben sana gostericem tarzinda bir zelzeniste bulunuyor. Bundan sonra, bizim mahlukat Emre nin bogazina sariliyor.
    Ayriyaten en son kavga poziyonda Sabri Emre ye veya her hangi bir X Fenerli ye saldirmak yerine Lugano yu kavgadan ayirmaya calismiyor.
    Bu pozisyonlar isiginda Sabri ye verilicek iki uc maclik ceza kesinlikle cok agir ve yanlis bir cezadir. Ama isallah verilir hatta 7-8 mac versinlerde sezon sonuna kadar Serkan Kurtulus oynayip iyi bir performans sergilesin, Mahlukatida bir Rus isadamina kakalayalim.

Yorumlar kapatıldı.