Villarreal vs. Arsenal

SOCCER CHAMPIONS LEAGUE DRAW

2005-2006 sezonunda Şampiyonlar ligi yarı finalinde karşılaşan 2 ekip, bu sefer çeyrek finalde karşı karşıya. 3 sene önceki eşleşmede futbolu oynayan Villarreal, turu geçen ise Arsenal‘di. Riquelme‘nin El Madrigal‘de son dakikada kaçırdığı penaltıyı hala unutamam.

Arsenal uzun haftalar gol problemi yaşadıktan sonra Adebayor ve Eduardo‘nun dönüşü ile bu problemini çözmüş görünüyor. Şampiyonlar liginin sürpriz ekiplerinden Villarreal’de ise geçtiğimiz hafta ayağı kırılan Cazorla şoku yaşanıyor. İspanyollar, hem sağ hem de sol kanatta iyi işler yapabilen Cazorla‘nın eksikliğini elbet hissedecekler. Arkadaşları bu maçı Cazorla için kazanacaklarını söylemişler.

Villarreal’in tecrübeli futbolcusu Pires ise bu maça bir ayrı hazırlanıyor. Arsenal’de forma giydiği dönemde, Barcelona ile oynadıkları Şampiyonlar ligi final maçının ilk yarısında, Arsene Wenger tarafından oyundan alınmasını hala hazmedememiş ve intikam almak istiyormuş. Bunları basın toplantısında kendi söyledi 36 yaşındaki Fransız.

İki takımın da temkinli bir oyun oynacağını tahmin ediyorum. İspanya’da az gol olur gibime geliyor. Hatta büyük olasılıkla da gol bile olmaz. Tahminim 0-0