Manchester United vs. Porto

picture-4

Bugüne kadar İngiltere’de 11 maç yapan Porto, bu maçların 10 tanesini kaybetmiş ve sadece 1 kez berabere kalabilmiş. Ancak berabere kaldıkları bu tek maçta da Manchester‘ı son dakikada eleyip daha sonra Şampiyonlar ligi kupasına uzanmışlardı.

Premier League’deki kötü gidişe Aston Villa karşısındaki son dakika golüyle son veren ve Liverpool’un hevesini kursağında bırakan Sir ve öğrencileri bu maç öncesi mutlak favori. Son maçta oynayamayan Scholes, Rooney ve Vidic‘in bu maçta sahada olması bekleniyor ancak Ferdinand‘ın sakatlığı devam ediyor. En büyük silah her zamanki gibi Cristiano Ronaldo.

Portekiz liginin lideri Porto’nun teknik direktörü Jesualdo Ferreira ise yaptığı açıklamada, her zaman atağı düşünen ve gol için oynayan bir takım oldularını, Manchester karşısında da bundan vazgeçmeyeceklerini söylemiş. Tabii elinde Hulk, Lisandro Lopez ve Cristian Rodriguez gibi isimler varsa saldırcaksın. Eğer Manchester savunmayı unutup arkayı az adamla bırakırsa, bu isimlerin hiç şakası olmaz.

Bu akşamki diğer maçın aksine bu maçın bol gollü geçeceğini düşünüyorum. İçimden de 3-1’lik bir Manchester galibiyeti geçiyor nedense…