10’u kaybetmek

picture-26

Az önce Galatasaray‘ın Eskişehir maçındaki ilk 11’i açıklandı. Son haftalarda hedef adam haline gelen Lincoln yedek. Bu blogda “akıllı ol, harbi ol” diye yazı yazan ve performansından da memnun olmayanların başında gelen biri olarak, Lincoln’ün bu maçta yedek bırakılması ne kadar doğru bilemiyorum. Sezon sonu bu adamı satacak olsak bile oynatıp vitrinde tutmak gerekmez mi? Hem bu adam böyle rakiplere karşı özellikle de içerde hiç fena oynamıyor…

“10’u kaybetmek” için 4 yorum

  1. Lincoln un kaybı bulentın Galatasaray da hoca olma ihtimalini aklından bile gecirmezken TV de ben olsam lincoln le hayatta çalışmam tarzı dikkat cekmek amaçlı atıp tutmasıyla başladı.. Ondan sonra oynamaya istekli bi maçda oyundan cıkması sonucu tepkisini kişisellestirip olayı buyutmesı.. trabzon gibi one gectiğmiz ve lincolnun ılaç gibi gelıceği dakikalarda oyuna sokmamasıda tuzu biberi olup 2 puanımızı da heba etmıstır.. Lincolnun ruh yapısı bilinirken butun sezon lincoln olmadan takım adam gibi oynamamısken.. sen olayı kişisellestirisen hem seneye buyuk ihtimalde altayda hocalık yaparsın hemde bu senekı sampiyonluğu cope atarsın.. Lincoln sorunlu bı adam kabul ama senın gorevın takımın performansını maksımıze etmek ve sene ortasında geldığın takımı değiştirmeye calısmak yerıne bıraz egondan feda edip bazı seylerı alttan alman lazım.. yapıcağın temızlıgıdde sene sonunda temelli yaparsın.. sonuç olarak lincolnun sikinde bile olmaz seneye baska takımda da benzer paralara oynar sende sezon sonuna kadar dayansan bile gelecek seneye kafalarda cok daha soru işaretiyle başlarsın en iyi ihitmalle.. ayrıca bu krızde lıncoln u yollayıp benzerı bı adamda bulamıcak GS.. seneyede hucum gucu daha zayıf bı takım olucak.. lincoln çok duzgun bi futbolcu olsa ztn Bundesligada oynar en kotu bu teknık kapasıteyle.. sene sonu adam gıbı fıyattan bıle satamıcaz.. sonuc olarak benım fıkrım.. lincolnun kaybında bulentın % 60 suçu var.. ve geldğinde cok heveslendığim bulentınde yaşattığı hayal krıklığı baya üzücü.. Sabri ve Barış Ayhan uclusuyle hucum yapmakda benım saclarımı beyazlatıcak bu gıdışle..

  2. kocum sen lincolne kaldiysan daha cok beklersin ayrica lincoln cogu macta sahada warligi bile belli olmuyodu. galatasaray bireylerle degil takim olarak anilmali.

  3. Sezonun ilk yarisinda hepinizin pek begendigi, 10 dakika Lincoln onderliginde hali saha futbolu oynayarak mac kazanan Cimbom Skibbe ile birlikte gitti. Skibbe’ye disiplinsiz deniyordu ama o adam ile Lincoln’u oynatiyordu.

    Aziz Baskan’in yaptigi hatayi Adnan Bros. da yapti. Zico’ya disiplinsiz diyolardi ama takimi oynatiyordu. Dede’nin her tarafindan disiplin akiyo guya ama netice hatice.

    Disiplini cozum saniyoruz ya millet olarak, al sana futbol ornegi bunun. Ornekleri egitimden politikaya, militaristlikten medyaya kadar istemediginiz kadar cogaltabilirim.

    Turk isi disiplin ve faydalari (!) diye tez bile yazarim yani 🙂

  4. ben katılıyorm gayet bu yoruma.. sabrinin uyması gereken dısıplınle lıncolnun kı aynı olmamalı ztn.. lucescu zamannda sergenı nasıl oynattığıda bilinen bi şey.. en komıgı de serrgen cıkmıs ntvsporda lıncoln hakkında attıp tutuyo… bi insan hiç mi utanmaz anlamıyorm.. zannedersn futbolculuğunda herseyden once takımın basarısını dusuunen bi oyuncuydu kendsı.. butun sene 10 maç oyna gerı kalanını yat..ole ole gectı lıncolnden farkı yok TV de gecmıs atıp tutuyo=)

Yorumlar kapatıldı.