Takıntı

2572498747_800de92ac1

Fatih Hocamız İspanya maçları için aday kadromuzu açıkladı. Defansta bu kadar eksiğe rağmen İbrahim Toraman‘ı çağırmaması, Fener’de kadroya bile giremeyen ve kendini hip-hop yıldızı zanneden Kazım Kazım‘ı kadroya alması, bazı takıntılarının hala devam ettiğini gösterdi. Zamanında Tümer’i de her daim kadroya çağırırdı. Hatta Euro 2008 öncesi Tümer için Yıldıray’ı bir kalemde sildi. Bu arada Tümer nerede hakikaten? Larissa’ya mı gitti yine?

Yanlış anlaşılmasın, Fatih Terim’in teknik direktörlüğüne ve kendisine hayranım. Galatasaray ve Türkiye’nin başında bizlere yaşattığı başarılar ortada. İtalya’da kaldığı kısa süre içinde Fiorentina ve Milan’a verdiği gazı İtalyanlar hala konuşur. Belki Lucescu gibi bir taktisyen değil ama bir motivasyon ustası. Ama hocanın şu takıntılarını anlamıyorum. İbrahim Toraman varken Sivas’tan Sedat’ı almak ne kadar mantıklı? Hani Kazım bir derece. Milli takımda zaman zaman iyi oynuyor. Fatih hoca tokatlar diye mi korkuyor ne? Ama onun yerine de bu sezon etrafa güller dağıtan Kocaelisporlu Taner çağrılamaz mıydı mesela?

Neyse, hocam bilir işini. Sedat Torres‘i kilitler, Kazım Kazım’da sağdan iki çalım atıp bir şut çıkarır, golü çakar deyip geçelim.

“Takıntı” için 4 yorum

  1. 4 tane golcu almis kadroya zaten… taneri de alsa ne yapacak antrenmanlarda 5 uc adam ile
    pop star yorumuna katiiyorum ama el daha iyi sag acik var mi tartisilir.

  2. Kazım’ı kadroya almasına rağmen kullanacağını zannetmiyorum. Hamit yetişirse sağda Gökhan ile arkalı önlü, onları oynatır. Hamit olmazsa Tuncay’ı sağa kaydırabilir.
    Sercan ve Batuhan’ın girdiği Milli takıma Taner’in çağırılması gerektiği göüşündeyim. Zaten Sercan ümit milli takıma da çağrılmış, büyük olasılıkla İspanya maçlarında oynatmayacak Fatih hoca.

  3. Fatih Terim İspanya maçları sonrasında gidecektir.

    Böyle bir kadro seçiminden sonra Türkiye’den İspanya karşısında bir şey beklemeyelim. Bence hem orada hem de burada adamlar bizi gol yağmuruna tutacaktır.

    Fakat bunun Fatih Terim’in gidişine vesile olacağı açısından Türk futbolu açısından faydalı olacaktır. Belki bir sonraki Dünya Kupası’na katılamayacağız ama yerine getirilecek önyargısız, karşılıklı çıkar ilişkilerine prim vermeyen, futboldan anlayan Teknik Direktörlerle önümüzdeki kupalarda daha iyi olabileceğiz.

  4. Toraman bence Sivas macında aslanlar gibi oynadı bu arada..bir de bugun ogrendim ki adam o maca sakat sakat cıkmıs normalde hic sevmem Toraman’ı beni tanıyanlar da bilir ama bir oyuncunun gayret etmesi bence herseyden onemli..bu adam da gayret ediyor iste bu kadar sakat arasında bu takıntı niye ben de anlayamıyorum

Yorumlar kapatıldı.