Villa & Ribery & Messi

mbv

Hızlı mı? Hızlı. Teknik mi? Acayip. Şut mu? Her yerden. Pas mı? Kralı var. Barcelona’nın önümüzdeki sezon için ileri uçta hayal ettiği 3’lü. Eto’o ile sözleşme yenilenmediğini, Valencia’nın yaşadığı kriz nedeniyle Villa’yı kesin satacak olmasını, Ribery’nin oynadığı takımı para için her an satabilecek yapıda olmasını ve Henry‘nin de ilerleyen yaşını da düşünüsek, bu hayalin olabiliritesi oldukça yüksek…

“Villa & Ribery & Messi” için 5 yorum

  1. Ribery’ye kasla goz arasi kuyruk acini yikiyorsun ya, ayip oluyo.

    Parasini vermezsen istedigi zaman gitmek hakkidir. Bunun adi oynadigi takimi para icin satmak degil, hizmetinin karsiligini alamamaktir. Nasil Aslantepe’deki isciler 3 ay para alamayinca ayaklandilar–ki kluple alakasi yoktur, insaatci firmanin sorumlulugundadir diye aciklama yaptiniz–Ribery de ayni sekilde topukladi.

    Yok menejerdi, oyleydi, boyleydi diye hic baslama.. Yillardir cesitli bahanelerle kendinizi kandiriyorsunuz, ama ne kadar ekmek o kadar kofte.

  2. Bır kac sayılı buyuk kulup harıc, dunyanın her kulubunde futbolcunun odemesı gecıkır bu bır gercek. Misal Valencia, Villa ve Silva gibi yıldızlar takımını bırakıp gitti mi Ocakta? Ayrıca burada Ribery’i de suclamıyorum tabii ki parasini vermezsen gidebilir. Marsilya da satmak istemezken bir sezon daha kal derken Ribery’e ben gitmek istiyorum iyi para veriyorlar dedi.

    Kendimi kandirdigim birsey de yok ayrica. İki üc kurus icin Ribery gibi bi adami elinden kacıran yonetimin savunulacak hic bir yeri yok. Ben sadece futbolcunun kulube bagliligindan, forma sevgisinden bahsediyorum.

  3. Ribery Barcelona gibi bir kulubun karizmasını çizer. Barcelonoya yakışacak karakterde bir futbolcumu. hiç messi ile oynamak ona yakışır mı. villa okey yinede. benim hayalim messi torres ramos 3 lüsü

  4. Evet Koko bende ugur a katiliyorum. ribery i Barcelona ya yakistirmani sana yakistiramadim. O gitsin Inter real madrid gibi kuluplerde oynasin.

  5. Ribery’i Barca’ya ben yakıştırmadım ki. Sportif direktörleri Txiki Beguiristain söylemiş. Biz de haberini yaptık:) Bana kalırsa da Ribery Barca formasına yakışmaz

Yorumlar kapatıldı.