Wenger ve evlatları

lee_van_baaren-3859

Arsene Wenger‘in genç Arsenal’i Premier ligde 5 haftadır berabere kalıyor. Hatta son 4 maçtır gol bile atamıyor. Wenger’i gençlere şans veriyor diye hep çok övdük. Hep bu sene de bir pişsinler, seneye acayip olacaklar dedik ama hiç olmadı. Bu sezon artık iyice darma duman olmuş durumdalar. Ligde 5. sıradalar, 4. Aston Villa ile aralarında 6 puan var ve hemen altlarındaki Everton ile aralarında sadece 2 puan var. Şampiyonlar liginde Roma’yı Emirates‘de 1-0 yendiler ancak deplasmanda işleri zor. Hele forvetlerinde Bendtner gibi overrated bir adam varken. Kendisi heralde Wenger’in Danimarkalı metresinden filan olan çocuğu yoksa bu çocuğun Emirates’in çimlerine basması söz konusu bile olamaz. İngiliz medyası da bu konuda Wenger’le dalga geçiyor. Guardian’ın internet sitesinde gördüğüm bu fotoğraf en güzel örnek.

Bu gidişle Arsenal önümüzdeki sezon ilk defa düzenlenecek olan Europa League‘e katılır. Ancak başlarında Arsene Wenger olur mu onu bilemem. Belki Madrid’e gider bir 10 sene de orayı çocuk parkına çevirir.

“Wenger ve evlatları” için 2 yorum

  1. onumuzdeki sezondan itibaren uefa kupasinin yerine duzenlenecek olan kupa. Sampiyonlar ligi gibi once gruplar sonra eleme usulu

Yorumlar kapatıldı.