5’le geldi, 5’le gitti

31549

Saat 12.13 itibari ile Galatasaray Skibbe ile yollarını ayırdığını açıkladı. Şu anda da Skibbe’nin basın toplantısı sona erdi. Basın toplantısında Galatasaray’ın başında iyi bir deneyim kazandığını ve kulübün maddi açıdan yetersiz olduğu için sakatlıkları telafi edemediklerini söylemesi en takıldığım noktalardı. Galatasaray’ın yıllar sonra kurduğu en pahalı ve en kaliteli kadro yetmemiş Almanıma…

Hayat ne kadar enteresan değil mi? Geçen sezon Leverkusen’nin başında Galatasaray’a 5 atıp buraya geldin şimdi Galatasaray’ın başında 5 yedin ve geri dönüyorsun.

Yönetim dün geceden beri Hagi ile görüşüyormuş. Büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacakmış. Ancak Hagi ve Feldkamp’ı ben aynı çatı altında düsünemiyorum. Bakalım önümüzdeki saatler neler gösterecek?

“5’le geldi, 5’le gitti” için 4 yorum

  1. Bence ne olursa olsun, Bordo macından sonra yapılması gereken bir hareket.. Perşembe gunku macı o gune kadar başka biriyle imzalansada başı boş oynacak takım.. Gerçi bizimkilerin iyi yaptığı bir iştir ama yinede cuma gunu acıklansa cok daha şık olurdu..

  2. karari alinmis bir isi ertelemek takima daha fazla zarar verir.
    bence yerinde ve zamaninda (tartisilir) bir karar.

Yorumlar kapatıldı.