Zaman el koyma zamanı Aziz başkan

yildirimaragones

Bu iş böyle gitmez. Volkan bir zıplar, iki belki zıplar, üçüncüde ne olacağını bilmeyen yok zaten.

Suratı sadece imza atarken gülen Aragones’in, Emre sahada yürüyerek saklanırken Alex’i çıkarıp yerine Josico’yu alması, 82 dakika Guiza’yı sahada tutup Semih’in suratına bakmaması kabul edilemez bir şekilde İspanyol milliyetçiliği kokuyor.

Alex ile Semih birlikte oynadıkları zaman çatır çatır iş yaptıkları bilinirken niye bu inadım inat, götüm iki kanat? Hadi bilmiyorsun, hiç mi denemezsin? Lugano ile Guiza’nın attıkları gol sayısı aynı: Dört. Hiç mi birşey anlaşılmıyor bu istatistikten? Hadi bundan birşey anlamadın, umarım Guiza’nın yuhalanarak çıkmasında çakmışsındır köfteyi.

Aziz başkan. Aragones’i karşına alıp konuşman lazım. Çünkü bu maçı “yürüyerek” kazanması lazımdı.

Fenerbahçe’nin hali budur. Hakemdi, tribündü, maçın kılıydı tüyüydü; geçiniz. Bundan daha önemli konuşulacak bir şey göremiyorum.

Gelelim Trabzonspor’a. Gökhan Ünal ve Umut Bulut ile şampiyon mampiyon olunmaz. Bu ikili sadece Ersun’un maç boyunca dövünmesini sağlarlar. Fonksiyonları budur. Coleman’dan da hardal bile olmaz.

“Zaman el koyma zamanı Aziz başkan” için 5 yorum

  1. Imzayi attiktan sonra bu kadar istekli olan kaptani oyundan almasi gercekten akil almaz bir durumdu. Dikine ve araya top atan ve Fenerbahce icin olumlu olan seylerin cogunu Alex yapti sahada. Guiza’nin nasil 14 milyon euro ettigini hic anlamis degilim, bu durumda Semih 24 milyon eder… En icler acisi durumu ise Emre, butun mac saklandi, 50. dakikada da sisti zaten kondisyon mondisyon kalmadi.
    Trabzon ise sol kanata adam arayacagina bal yapmayan ari Umut’un yerine forvet arasin yoksa Ersun hocada sac bas kalmayacak.

  2. güzel yazı eline sağlık Muzo..Semih’in gün gelir jübilesi Fenerbahçem’de olursa onda bile yedek kalacağını düşünüyorum:(bu gidişle Juventus teklifi doğruysa Semih gider..yazık olur.
    Güiza’nı yuhalanmasını ise gayet normal bulmuş migren bey(yok yani kesin migreni var Aragones’in,her maçta insan kafasınımı ovalar!)

  3. Semih icin onerdikleri bonservis bedelinin cok iyi olmasi lazim gitmesi icin. su an juve’nin semih’e oyle bir para vereceginiz sanmiyorum tabii.

Yorumlar kapatıldı.